ΑΕΚ: Μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ (2-0) μάχη για το Κόνφερενς Λιγκ – «Έκλεισε το μάτι» στους Γάλλους ο διαιτητής

Must Read

Πλήγωσαν την ΑΕΚ οι… φίλοι της. Οι φιλικές σχέσεις των οπαδών, η εντυπωσιακά φιλική ατμόσφαιρα μέσα κι έξω από το γήπεδο, τόσο στη Μασαλία, όσο και στην Opap Arena, σταμάτησε στις διαχωριστικές γραμμές του γηπέδου.

Οι Γάλλοι νίκησαν και στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0), διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ το ρεαλιστικό σενάριο θέλει την Ένωση να διεκδικεί από τον Άγιαξ την 3η θέση με το αβαντάζ του «+2» στη βαθμολογία, αλλά και το μειονέκτημα ότι την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ.

Κι όμως μπορούσε να πάρει κάτι καλό από το ματς που δεν ξεκίνησε καλά. Εάν στο ματς της Μασαλίας ο Στάνκοβιτς έκανε το λάθος με το πέναλτι και στην αποβολή του που ένοιξε το δρόμο στην ομάδα της Μασαλίας για τη νίκη, στην Opap Arena ήταν το «μπρος πίσω» του Αθανασιάδη. Δεν επεχείρησε έξοδο κι έδωσε την ευκαιρία στον Μπεμπά να κερδίσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο β’ μέρος η Ένωση προσπάθησε με… νύχια και με δόντια να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Έχασε του κόσμου τις ευκαιρίες, είχε απέναντί της και κάποιες… περίεργες αποφάσεις του Σοιυηδού διαιτητή Γκλεν Νίμπεργκ που… έκλειναν το μάτι στους φιλοξενούμενους και αντί για το 1-1 που δεν ερχόταν δέχτηκε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Σαρ.

AEK: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (81′ Γαλανόπουλος), Πινέδα (63′ Αραούχο), Γκατσίνοβιτς (63′ Τσούμπερ), Άμραμπατ, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία (63′ Πόνσε).
Μαρσέιγ: Πο Λόπεθ, Κλος (90+’ Ναντίρ), Λόντι, Εμπεμπά, Μπαλέρντι, Βερετού (90+’ Γιγκό), Κοντογκμπιά, Εντιαγέ (86′ Μουρίγιο), Αρίτ (90+’ Σόλιο), Βιτίνια, Κορέα (59′ Σαρ).

Την παράσταση… έκλεψαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ που τραγουδούσαν μαζί με τους φίλους της ΑΕΚ.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μπράιτον πέρασε από το Άμστερνταμ. Νίκησε 2-0 τον Άγιαξ.

Η Βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστκή (5η) 30/11

ΑΕΚ – Μπράιτον

Μαρσέιγ – Άγιαξ

Η τελευταία αγωνιστική (14/12)

Άγιαξ – ΑΕΚ

Μπράιτον – Μαρσέιγ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This