Τραγωδία στην Αλβανία: 28χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και πέθανε

Must Read

Την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο άφησε 28χρονος ποδοσφαιριστής στην Αλβανία. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθήματος της Εγνατία με την Παρτιζάνι όταν ο Ράφαελ Ντουαμένα κατέρρευσε στο χορτάρι.

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής ένιωσε αδιαθεσία – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς – με αποτέλεσμα να σωριαστεί στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας διεκόπη στο 25ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν.

Να σημειωθεί ότι το 2021 είχε καταρρεύσει ξανά στο γήπεδο, σε αγώνα του Κυπέλλου της Αυστρίας όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπλάου Βάις Λιντς.

Ο Ράφαελ Ντουαμένα ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα νέων της Ζάλτσμπουργκ τη σεζόν 2013/2014 και την επόμενη χρονιά έπαιξε με τη Λίφερινγκ, στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας. Μετά από σχεδόν 60 εμφανίσεις και 25 γκολ με τη φανέλα της Ζυρίχης, ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής μετακόμισε στην Ισπανία όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λεβάντε και στη συνέχεια τον αγόρασε η Ρεάλ Σαραγόσα. Τον Ιανουάριο του 2023 έγινε παίκτης της Εγνατία, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Αλβανίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This