Όχι άλλα γκολ! Σάκο του μποξ έκανε η Φράιμπουργκ τον Ολυμπιακό – Δείτε τα γκολ…

Must Read

«Γερμανικό νούμερο» χτύπησε ο Ολυμπιακός στη Γερμανία. Η Φράιμπουργκ έκανε ότι ήθελε στο α’ ημίχρονο, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και διέλυσε κάθε πλάνο του τεχνικού του Ντιέγκο Μαρτίνες.

Μόνη παρηγοριά η σχεδόν βέβαιη πρόκριση στα πλέι οφ για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής παρουσίας στο Κόνφερενς Λιγκ (θέλει απλά ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με την Τόπολα), αλλά με βάση την εμφάνιση και την έκταση του σκορ ελάχιστοι στέκονται σε αυτό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σέντερ φορ των Γερμανών, ο Αυστριακός Μίκαελ Γκρέγκοριτς σκόραρε τρεις φορές σε 33′ λεπτά. Ο ίδιος τα δύο τελευταία χρόνια έχει σημειώσει 7 γκολ σε ευρωπαϊκά ματς, τα τρία σε βάρος του Ολυμπιακού κι άλλα δύο πέρσι στον αγώνα στο Φάληρο!

Ο Μαρτίνες βλέποντας να μη λειτουργεί τίποτα στην ομάδα του προσπάθησε να αλλαγές να διορθώσει την κατάσταση περνώντας στον αγώνα τον Ιμπόρα στη θέση του Αλεξανδρόπουλου, αλλά λίγο αργότερα έχασε τον Ποντένσε που τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Μασούρα.

Στο 3′ ο Γκρέγκοριτς νίκησε κατά κράτος τον Ρέτσο…

Στο 8′ από εκτέλεση κόρνερ ο Γκρέγκοριτς πήρε ανενέχλητος την κεφαλιά για το 2-0

Στο 36′ μια ακόμα κεφαλιά του Αυστριακού έφερε το 3-0, ενώ λίγο αργότερα, στο 42′ ο Σαλντιγιά διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου (4-0)

Ένα ακόμα λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά από τον Έσε που έστρωσε σε «ερυθρόλευκο» (αυτές ήταν οι εμφανίσεις της Φράιμπουργκ), αλλά ήταν ο Ντοάν που παραβίασε για πέμπτη φορά την εστία του Πασχαλάκη στο 77′.

 

Κίτρινη: 34′ Έσε, 57′ Ρέτσος

Φράιμπουργκ: Ατουμπολού, Σιλιντιγιά, Γκίντερ, Λίενχαρτ (66′ Γκούλντε), Ντοάν, Έγκσταϊν, Χέφλερ (66′ Αντάμου), Μοκενγκό, Χέλερ (78′ Σάλαι), Γκρίφο (78′ Βάισαουπτ), Γκρέγκοριτς (66′ Ρελ).

Ολυμπιακός:  Πασχαλάκης, Ροντινέι (83′ Κίνι), Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε (83′ Καρβάλιο), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46′ Ιμπόρα), Ποντένσε (50′ Μασούρας), Ελ Κααμπί (83′ ελ Αραμπί), Φορτούνης.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γουέστ Χαμ νίκησε με γκολ στα τελευταία λεπτά την Τόπολα με 1-0 στη Σερβία.

Η Βαθμολογία

Η επόμενη, τελευταία, αγωνιστική (14/12)
22:00 Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ
22:00 Ολυμπιακός – Τόπολα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This