Ολυμπιακός: Μαρτίνεθ τέλος, αλλά από Δευτέρα! Το τελευταίο του ματς θα είναι την Κυριακή στον Βόλο

Must Read

Η απόφαση της απομάκρυνσης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τον Ολυμπιακό πάρθηκε. Στο ματς της Κυριακής με το Βόλο ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θα βρίσκεται για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας.

Τον αντικαταστάτη του θα αναζητήσει ο νέος τεχνικός διευθυντής Πέδρο Άλβες αφού πρώτα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό είναι η νίκη στο ματς της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου θα έχει τη συμπαράσταση 5.000 οπαδών του.

Στον Ισπανό τεχνικό η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» δεν καταλογίζει μόνο την ήττα με το βαρύ 5-0 από την Φράιμπουργκ την περασμένη Πέμπτη, αλλά και την κακή εικόνα στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ΠΑΟΚ. Ένα πρόβλημα είναι η διάρκεια του συμβολαίου του (2+1 χρόνια) που θα πρέπει να λυθεί με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Το οξύμωρο είναι ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους.

Στο πρωτάθλημα, παρά τον μηδενισμό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο «-1» από την κορυφή αλλά υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερις εκτός έδρας αγώνες: Βόλος (3/12), Σέρρες (10/12), Ατρόμητος (17/12), Λαμία (24/12), το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (3/1) χωρίς θεατές και δύο ακόμα εκτός έδρας ματς με Κηφισιά (6/1) και Άρη (13/1).

Στην Ευρώπη καθοριστικό είναι το ματς με την Τόπολα στο Φάληρο (14/12), όπου παίζει για δύο αποτελέσματα. Νίκη ή ισοπαλία. Σε περίπτωση νίκης των Σέρβων μένει τέταρτος στον όμιλο και δίνει τέλος στην ευρωπαϊκή του παρουσία για φέτος.

Στο Κύπελλο έχει μπροστά του δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει. Το πρώτο στη Λεωφόρο (10/1) και η ρεβάνς στο Φάληρο (17/1).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This