Βέλη της «Ντέιλι Μέιλ» για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Πετά τους προπονητές όπως τα σκουπίδια του!»

Must Read

Η Νότιγχαμ η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη αγωνίζεται το Σάββατο (9/12) στην έδρα της Γουλβς και συμφωνα με όλες τις ενδείξεις εάν δεν νικήσει ο προπονητής της Στiβ Κούπερ θα μείνει άνεργος! Οι οπαδοί της ομάδας στηρίζουν τον προπονητή που την οδήγησε στην Πρέμιερ και στην παραμονή πέρσι, αλλά η διοίκηση έχει επιφυλάξεις.

Την περασμένη Τετάρτη η Νότιγχαμ υπέστη βαριά ήττα με 5-0 στην έδρα της Φούλαμ, αλλά οι οπαδοί της χειροκρότησαν τον 43χρονο Ουαλό τεχνικό, ως ένδειξη στήριξης.

Η βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Μέιλ» σχολιάζοντας τα όσα γίνονται στην ομάδα περιλαμβάνει ένα … δηλητηριώδες σχόλιο για τον Έλληνα ιδιοκτήτη της.

Αναφέρει:

«Φαίνεται ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης υιοθετεί παρόμοια προσέγγιση όταν πετάει τα σκουπίδια και όταν διώχνει προπονητές. Μετά την ήττα από τη Φούλαμ την Τετάρτη η διαπίστευση του ιδιοκτήτη βρέθηκε σε έναν φράχτη κοντά στο Κρέιβεν Κότατζ. Αν αυτό δείχνει ότι βράζει αίμα στον Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας, τότε θα είναι ελάχιστη παρηγοριά στον Στιβ Κούπερ ότι ο εργοδότης του προσέλαβε αυτή την εβδομάδα τον πέμπτο προπονητή σε 14 μήνες στον Ολυμπιακό».

Η εφημερίδα αναφέρει ακόμα με σκωπτικό τρόπο ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας είχε αποχωρήσει από το γήπεδο και δεν είδε τις εκδηλώσεις συμπαράστασης των οπαδών της Νότιγχαμ. Μάλιστα η διαπίστευσή του βρέθηκε πεταμένη έξω από το γήπεδο.

«Οι ενδείξεις δείχνουν, συνεχίζει η εφημερίδα, ότι ο Ουαλός έχει ένα ακόμη παιχνίδι για να σώσει τη δουλειά του, στη Γουλβς το Σάββατο, αλλά ο Μαρινάκης δεν είναι γνωστός για το ότι αφήνει πολύ το νερό να κυλήσει πριν διώξει έναν προπονητή. Και εκεί έγκειται η σύγκρουση και μαζί της μια ενδιαφέρουσα δυναμική – τα ένστικτα του Μαρινάκη είναι διαφορετικά με αυτούς που πηγαίνουν να παρακολουθήσουν την ομάδα» συμπληρώνει αναδεικνύοντας τις διαφορετικές προθέσεις διοίκησης και οπαδών.

Η Νότιγχαμ έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμους τελευταίους αγώνες από Γουέστ Χαμ, Μπράιτον, Εβερτον και Φούλαμ, αλλά παραμένει στο «4» από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This