Ιστορική συνάντηση γιγάντων στην ΑΕΚ με μύθους όπως ο Μπάγεβιτς, ο Μανωλάς και ο Ντέμης!

Σε γεύμα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Must Read

Συμβολικό γεύμα και συνάντηση γεμάτη αναμνήσεις και κιτρινόμαυρη ιστορία! Έντεκα μύθοι της ΑΕΚ δείπνησαν σε εστιατόριο της Νέας Φιλαδέλφειας, με την φωτογραφία να προκαλεί ανατριχίλια στους φίλους της Ένωσης.

Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντέμης Νικολαΐδης, Στέλιος Μανωλάς, Λάκης Νικολάου, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Κατσουράνης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Μπορμπόκης, Τραϊανός Δέλλας, Δημήτρης Μπουρουτζίκας (διαχρονικός συνεργάτης του Μπάγεβιτς) και ο διοργανωτής του reunion και εμβληματικός φροντιστής του Δικεφάλου, Νίκος Κορομηλάς. Ήτα όλοι τους εκεί. Έδωσαν το παρών στο ιστορικό τραπέζι και θυμήθηκαν τα παλιά.

Την φωτογραφία ανήρτησε ο Κώστας Κατσουράνης. «Οι αναμνήσεις ζωντάντεψαν», σχολίασε ο παλαίμαχος άσος μαζί με κιτρινόμαυρα emojis.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This