Άρης να… γουστάρεις! 2-1 τον ΠΑΟΚ

Must Read

Αυτός είναι ο Άρης που θέλουν οι οπαδοί του! Πήγε με κομμένα τα φτερά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ήταν πραγματικός… αετός με εννιά νικηφόρα ματς πίσω του σε όλες τις διοργανώσεις και την παραδοχή ότι έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή την εποχή.

Ε, λοιπόν ο Άρης αυτή την ομάδα κατάφερε να κερδίσει (2-1). Κι αν η ισχύει (που ισχύει) ότι η δόξα του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή, τότε ναι, ο Άρης αξίζει τη δόξα της νίκης που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του ντέρμπι για το… αφεντικό της πόλης.

Πρωταγωνιστής του αγώνα Κίκε Σαβέιρο με την ασίστ που μοίρασε στον Σουλεϊμάνοφ (47′) που άνοιξε το σκορ και το δικό του γκολ στο 59′ με μακρινό σουτ.

Ποιός όμως είναι ο 24χρονος εξτρέμ; Πολίτης του κόσμου. Γεννήθηκε στην Ιταλία, μωρό επέστρεψε στην πατρίδα των γονιών του, τον Ισημερινό και στα πέντε του χρόνια πήγε στη Βαρκελώνη. Στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας μπορεί να ρίζωσε, αλλά στην Μπαρτσελόνα στην οποία έμαθε ποδόσφαιρο δεν συνέβη το ίδιο. Περιηγήθηκε σε διάφορες ομάδες για να καταλήξει το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη. Ένας τραυματισμός στο ματς με την Αραράτ τον έφερε πίσω. Επέστρεψε πριν ένα περίπου μήνα…

Ο ΠΑΟΚ που μέχρι να δεχτεί γκολ δεν είχε σπουδαίες ευκαιρίες αφυπνίστηκε, μετά το 2-0 άρχισε να πιέζει τον Άρη και κατάφερε να μειώσει στο 75′ με τον Μπάμπα μετά από κάθετη μπαλιά του Κωνσταντέλια.

Για τον ΠΑΟΚ η ήττα αυτή ήταν πικρή αφού κοντά σ’ όλα τα άλλα τον γκρέμισε από την κορυφή, ενώ για τον Άρη αποτελεί μια νέα αρχή σε μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Διαιτητής: Σάντι Πούτρος (Δανία)

Βοηθοί: Λαρς Χούμελγκραντ, Ντενίζ Γιουρντακούλ (Δανία)

4ος: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Γιόνας Χάνσεν (Δανία), AVAR: Ράινχαρντ Μπουμπάουμ (Αν. Αττικής)

Κίτρινη: 6′ Μπάμπα, 48′ Μεϊτέ, 65′ Οζντόεφ, 89′ Τάσον – 89′ Ζιλ, 90′ Νταρίντα

Άρης (Μάντζιος) : Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Τζούρασεκ (81′ Παναγιωτίδης), Ζιλ (90+5′ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ (90+5′ Σαμόρα), Σαβέριο (81′ Παναγιωτίδης), Μορόν (90+5′ Φεράρι).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (68′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ (68′ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (68′ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (56′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (81′ Τζίμας).

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έχει ένα μηδενισμό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Δευτέρα 8/1

20:00 ΟΦΗ – Λαμία CS4HD)

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 13/1

19:00 Ατρόμητος – ΟΦΗ

20:00 Λαμία – Πανσερραϊκός

Κυριακή 14/1

15:00 Παναιτωλικός – Άρης

17:00 Κηφισιά – Ολυμπιακός

17:30 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

20:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

20:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This