Ζητά και τα ρέστα ο Ολυμπιακός με μείωση ποινής για όσα συνέβησαν στο Ρέντη!

Θράσος και πρόκληση

Must Read

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός -λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού που προκλήθηκε από οπαδούς του στο Ρέντη– προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας να πέσει η ποινή που του επιβλήθηκε!

Τα τραγικά περιστατικά θυμίζουμε έλαβαν χώρα στο περιθώριο του ματς για το Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό με τον Ολυμπιακό να ζητά να κριθεί ότι δεν ευθύνεται το σωματείο για την διακοπή και για ό,τι συνέβη εκτός γηπέδου.

Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις γύρω από την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, γεγονός που σόκαρε άπαντες, έπειτα από τις φονικές φωτοβολίες που εκτόξευσαν οπαδοί του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» προέβησαν σε μία κίνηση που μόνο προκαλεί.

Ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας κατοχύρωσε τον αγώνα, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, υπέρ των «πρασίνων» με 3-0 σετ, επιβλήθηκε ακόμη στον Ολυμπιακό ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών συν το ανώτατο πρόστιμο των 20.000 ευρώ.

Κι ενώ περίμενε κανείς πως οι Πειραιώτες θα δεχτούν την τιμωρία, προσέφυγαν τελικά στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας να πέσει η ποινή. Επιδιώκουν έτσι την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης, ζητώντας ό,τι και κατά την αρχική εκδίκαση της υπόθεσης, δηλαδή όχι απλά να συνεχιστεί ο αγώνας, αλλά και το αποτέλεσμα να είναι 1-0 υπέρ τους στα σετ και 0-0 στο δεύτερο, στο οποίο σημειωτέον, ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 18-11, όταν η αναμέτρηση διεκόπη! Απίστευτα πράγματα και έκρηξη θράσους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This