Γεγονός της χρονιάς η τελετή εγκαινίων της Αγιά Σοφιάς – Τα βραβεία σε ΑΕΚ και Event Plus

Έμοιαζαν με τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων και εντυπωσίασαν τους πάντες

Must Read

H ΑΕΚ και η Event Plus απέσπασαν 16 βραβεία στην τελετή Εvent Awards που διοργανώθηκε για 8η χρονιά, την Πέμπτη, από την εταιρεία Boussias Events. Τα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς έμοιαζαν με τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων και εντυπωσίασαν τους πάντες για την δημιουργική μαγεία και το άρτιο αποτέλεσμα.

Οι διακρίσεις Event of the Year και Event Brand of the Year αφορούσαν στην βράβευση της μεγάλης παραγωγής της “360° Experience Tελετής Eγκαινίων Γηπέδου Α.Ε.Κ – OPAP ARENA”, στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, που σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Event Plus.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 16 βραβεία κατέκτησαν η ΑΕΚ και η Event Plus στην τελετή των Εvent Awards που διοργανώθηκε χθες, για 8η χρονιά, από την εταιρεία Boussias Events σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο, παρουσία 450 εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων. Περισσότερες από 620 υποψηφιότητες υποβλήθηκαν στα Event Awards 2023, σε ένα σύνολο 60 κατηγοριών του θεσμού και διαγωνίστηκαν 127 events.

Οι δύο κορυφαίες διακρίσεις Event of the Year και Event Brand of the Year αφορούσαν τη βράβευση της μεγάλης παραγωγής της “360° Experience Tελετής Eγκαινίων Γηπέδου Α.Ε.Κ – OPAP ARENA” στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 που σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Event Plus.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This