Ο νέος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αυστραλία

Με στόχο την επόμενη φάση

Must Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι σε έναν… Τζόρνταν!

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα παίξει εννατίον του Τόμπσον, που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ, σε 10 συμμετοχές, στον 2ο γύρο του Australian Open. Του πρώτου Grand Slam της σεζόν!

Ο 29χρονος Αυστραλός βγήκε νικητής από τον εμφύλιο κόντρα στον Αλεξάνταρ Βούκιτς, επικρατώντας με 3-6, 7-6(3), 6-2, 3-6, 6-4 σε μια συναρπαστική μάχη που κράτησε 4 ώρες και 8 λεπτά στο Court 3 των εγκαταστάσεων της Μελβούρνης. Νωρίτερα, ο Τσιτσιπάς κέρδισε με μίνι ανατροπή 5-7, 6-1, 6-1, 6-3 τον Βέλγο Ζιζού Μπεργκς, δείχνοντας να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Τσιτσιπάς και Τόμπσον θα αναμετρηθούν για 4η φορά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται 2-1 στις νίκες. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στο Indian Wells Masters 2023, όπου κέρδισε ο Τόμπσον, ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες του Στέφανου σε Ουάσινγκτον (2019) και Wimbledon (2022).

O Τόμπσον, Νο47 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρώτης εβδομάδας της νέας σεζόν, κερδίζοντας τον Ράφαελ Ναδάλ στα προημιτελικά του Brisbane International, πριν αποκλειστεί από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στα ημιτελικά! Την αμέσως επόμενη εβδομάδα αγωνίστηκε στην (ελληνική) Αδελαΐδα όπου αποκλείστηκε στο 2ο γύρο από τον Λορένζο Μουζέτι.

Πλήθος κόσμου αναμένεται στη Rod Laver Arena για την αναμέτρηση του Τσιτσιπά, πιθανότατα Τετάρτη, καθώς Αυστραλοί και Έλληνες ομογενείς αναμένεται να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα στο κεντρικό court.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This