Ξαφνικός θάνατος για ρεπόρτερ τένις, γνωστού και ως «εχθρός» του Τζόκοβιτς

Οι «κόντρες» τους έμειναν στην ιστορία

Must Read

Πένθος σκόρπισε στον χώρο του τένις και της αθλητικής δημοσιογραφίας η είδηση του ξαφνικού θανάτου γνωστού ρεπόρτερ! Ο Μάικ Ντίξον πέρα από την μακρά διαδρομή του στα ρεπορτάζ, έγινε γνωστός και για την «διαμάχη» με τον παίκτη-σύμβολο, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση, γύρω από τα αίτια θανάτου και το αν υπήρχαν προβλήματα υγείας, σύμφωνα και με όσα αναμεταδίδουν τα διεθνή Μέσα. Ενός ρεπόρτερ με μπόλικη ιστορία πίσω του, ίντριγκα και τουλάχιστον μία ηχηρή και δηλωμένη κόντρα, τουλάχιστον με όσα συνήθιζε να αναφέρει ο ίδιος. Αυτή με τον Τζόκοβιτς, με τον οποίο είχε «ανοίξει κόντρα» μέσα από τα γραπτά του.

Ο θρυλικός ανταποκριτής της Daily Mail, Μάικ Ντίξον, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών. Βρισκόταν στην Μελβούρνη, καλύπτοντας το Australian Open, όταν πέθανε, λίγες μέρες πριν από τα 60α γενέθλιά του, τα οποία θα ήταν στις 27 Ιανουαρίου.

Ο ίδιος περιγράφεται από συναδέλφους του και αθλητές ως ένας εξαιρετικά σεβαστός και θαυμαστός επαγγελματίας, που πέρασε 38 χρόνια στον χώρο -τα 33 στη Daily Mail- και η απώλειά του, πριν τρεις μέρες, προκάλεσε αίσθηση. Η σύζυγός του, Λούσι, ανακοίνωσε την είδηση ​​του θανάτου του σε κοινό μήνυμα με την οικογένειά του.

Ο Ντίξον υπήρξε καυστικός στα ρεπορτάζ του που αφορούσαν τον εμβληματικό άσο του σπορ, Νόβακ Τζόκοβιτς, με πολλούς να εκφράζουν κατά καιρούς απορίες για το μένος που έβγαζε κατά του Σέρβου σούπερ σταρ. Η «κόντρα» του με τον «Τζόκερ» θα λέγαμε πως «άφησε εποχή» και ειδικά από την περίοδο του Covid! Ο εκλιπών υπέγραψε πολλά άρθρα, θέλοντας να «ακυρώσει» τον μύθο του «Νόλε», με αφορμή τις τοποθετήσεις του υπεραθλητή για μη επιθυμία εμβολιασμού. Όταν και του είχε απαγορευτεί γι’ αυτό τον λόγο η είσοδος στην Αυστραλία.

Μερικοί από τους δεικτικούς τίτλους κειμένων του περιελάμβαναν τα εξής: «Καλώς ήρθατε στον εκκεντρικό κόσμο του Νόβακ Τζόκοβιτς», «Ο σούπερ σταρ του τένις κατά των εμβολίων», «Είναι παράξενο να πεθάνεις για έναν παίκτη, που θέλει τόσο απελπισμένα να τον αγαπήσουν».

Ο Βρετανός, να σημειώσουμε, έζησε στο Wimbledon με την οικογένειά του και υποστήριζε την αγγλική Everton. Ο πάντα ανήσυχος δημοσιογράφος με την κοφτερή πένα, εργάστηκε ακόμη ως ανταποκριτής κρίκετ της Mail, πριν ασχοληθεί με το τένις και κάλυψε 30 διαφορετικά αθλήματα (!) σε 50 χώρες στην διάρκεια της πλούσιας δημοσιογραφικής του πορείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This