Ο Ριμπoλόβλεφ πουλάει (όχι τον Σκορπιό, αλλά) τη Μονακό!

Τέλος εποχής στους Μονεγάσκους

Must Read

Γυρίζουν σελίδα. Και ο Ντμίτρι Ριμπoλόβλεφ, αλλά και η Μονακό!

Συγκεκριμένα, τέλος εποχής προμηνύεται για την ομάδα του Πριγκιπάτου, καθώς ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, αποφάσισε να θέσει τον σύλλογο προς πώληση!

Σε νέα χέρια ήδη ετοιμάζεται να περάσει η ποδοσφαιρική κατά βάση Μονακό και δευτερευόντως η μπασκετική, η οποία στηρίζεται από άλλους επικεφαλής. Σύμφωνα δε, με ρεπορτάζ του «Foot Mercato», ο Ριμπολόβλεφ, έδωσε εντολή στην τράπεζα Raine Group να αξιολογήσει τις προτάσεις των ενδιαφερόμενων…

Έχοντας εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των Μονεγάσκων το 2011, ο Ρώσος αποφάσισε να ρίξει «τίτλους τέλους» στη σχέση του με τον σύλλογο. Οι τελευταίες εξελίξεις προέκυψαν μετά από κρούσεις που δέχθηκε ο Ριμπολόβλεφ για την πώληση της Μονακό, δίχως να κατονομάζονται οι υποψήφιοι επενδυτές.

Η διαδικασία πρόκειται να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Δεν αποκλείεται η πώληση του συλλόγου να ολοκληρωθεί ακόμα και το 2025. Επί ημερών Ριμπολόβλεφ, σημειωτέον, η ποδοσφαιρική Μονακό κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Γαλλίας το 2017. Την ίδια χρονιά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

  • Δείτε εδώ ένα παλαιότερο θέμα για τον Ριμπολόβλεφ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This