Τρεις φορές «μίλησε» το VAR και… Πανσερραϊκός – Βόλος 2-2

Must Read

Το VAR ήταν ο πρωταγωνιστής στις Σέρρες. Αυτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2) με τις τρεις αποφάσεις.

Η πρώτη ήταν στο 39′ όταν ο διαιτητής Ανδριανός έδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι του Διαμαντή. Πανηγύρισαν οι Βολιώτες, διαμαρτύρονταν οι Σερραίοι. Μετά την επανεξέταση της φάσης ο διαιτητής πήρε πίσω την ποινή.

Η δεύτερη στο 48′ όταν σε μονομαχία του Άλεξιτς με τον Σιέλη η ομάδα του VAR είδε πέναλτι. Επανεξέταση της φάσης και η «εσχάτη των ποινών» επιβεβαιώθηκε με τον Πανσερραϊκό να ισοφαρίζει (1-1).

Η τρίτη – και κρισιμότερη – στο 90+1′ όταν Μύγας και Οικονόμου διεκδίκησαν την μπάλα. Νέα παρέμβαση του VAR, νέα ένταση και εναλλαγή συναισθημάτων. Το πέναλτι δόθηκε, εκτελέστηκε εύστοχα από τον Γκαρτσία και… 2-2.

Ο Πανσερραϊκός ήταν αγκαλιά με τη νίκη για μισή ώρα στο β΄ημίχρνο. Η απόφαση του Πάμπλο Γκαρσία να περάσει στον αγώνα τον Άλεξιτς ως δεύτερο επιθετικό, έφερε στο 60′ το 2-1.

Όμως και στο ποδόσφαιρο ισχύει το «ποτέ μη λες ποτέ». Ήρθε η φάση τοπυ 90+1′ για να φέρει τα πάνω κάτω.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Χοβάν κράτησε όρθια, προσωρινά, την ομάδα του διώχνοντας την μπάλα στο τετ-α-τετ με τον Μωραΐτη στο 77′ . Ήταν το διάστημα που ο Βόλος προσπάθησε να γίνει απειλητικός με τον τεχνικό του Λόπεθ να ρίχνει ότι επιθετικογενή ποδοσφαιριστή είχε στον πάγκο και τον Γκαρσία να γυρίζει πίσω την ομάδα του.

Ο Βόλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου από την εξαιρετική μπαλιά του Γκαρσία στον Ασεχνούν που από πλάγια θέση με τη βοήθεια του δοκαριού έδωσε το προβάδισμα στους Βολιώτες.

Η αντίδραση του Πανσερραϊκού ήταν άμεση. Στο 48′ ο Άλεξιτς κέρδισε πέναλτι στην προσπάθεια του Σιέλη να τον σταματήσει. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Θυμιάνης για την ισοφάριση (1-1).

Εντυπωσιακό ήταν το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους Σερραίους. Ο Στάικος έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή και πλάγια του Βόλου, ο Δεληγιαννίδης με κεφαλιά ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα (2-1).

Στο 90+1′ στη μονομαχία των Οικονόμου – Μύγα VAR και διαιτητής είδαν παράβαση με τον Γκαρσία να ευστοχεί (2-2).

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Λυκούργος Τσολακίδης (Αθηνών)

4ος: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Καστοριάς)

VAR: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου), AVAR: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινη: 54′ Άλεξιτς, 81′ Τομάς, 90+2′ Οικονόμου, 90+5′ Μορέιρα – 23′ Σιέλης, 37′ Μύγας, 52′ Ασεχνούν, 57′ Άλχο, 90+5′ Ράστιτς.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90′ Φλίσκας), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86′ Μούργος), Ουάρντα (90′ Πεταβράκης), Ντανκερλούι (46′ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (75′ Οικονόμου).

Βόλος (Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (63′ Μωραίτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46′ Κόμπα), Τσοκάνης (74′ Ντέλετιτς), Σιέλης (63′ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

Έγιναν

Παναιτωλικός – Λαμία 1-2

Ακολουθούν

20:00 Κηφισιά – Άρης (CS1HD)

Κυριακή 28/1

16:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ (CS1HD)

17:30 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (NS Prime)

19:30 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (CS1HD)

20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (NS Prime)

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έχει ένα μηδενισμό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Η επόμενη αγωνιστική (21η)

Σάββατο 3/2

17:30 Βόλος – Παναιτωλικός

19:30 Πανσερραϊκός – Άρης

Κυριακή 4/2

16:00 ΟΦΗ – Κηφισιά

17:30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

17:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία

20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

21:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This