Στην Αθήνα σήμερα ο Λιούμπισιτς – Έδωσαν τα χέρια και οι τρεις πλευρές

Must Read

Το τρίγωνο ΑΕΚ – Λιούμπισιτς και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έγινε πλέον… ισοσκελές. Και οι τρεις πλευρές συμφώνησαν. Οι τελευταίες αντιστάσεις της ομάδας του κάμφθηκαν μπροστά στην αυξημένη πρόταση της ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του!

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του έπαιξε και η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα ο οποίος του εξήγησε τι ακριβώς θέλει από αυτόν στην περίπτωση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του.

Παράλληλα είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Ντομακόι Βίντα που που περιέγραψε το κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ και την ζωή στην Αθήνα.

Από διοικητικής πλευράς ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αποφασισμένος να μην πάει χαμένη η προσπάθεια που έγινε τον τελευταίο μήνα για την απόκτηση του καταθέτοντας προτάσεις που ήταν δύσκολο να αρνηθεί η ομάδα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ντινάμο θα εισπράξει σίγουρα 3,5 εκ. ευρώ που μπορούν να γίνουν τέσσερα με διάφορα «μπόνους» που προβλέπονται.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, από την πλευρά του, έπαιξε με τη φωτιά. Ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι ήταν αποφασισμένος να αλλάξει ομάδα και να έρθει στην Ελλάδα. Μια κίνηση υψηλού ρίσκου με επιπτώσεις σε περίπτωση ματαίωσης της μεταγραφής, αφού με την απόφαση του αυτή έγινε… κόκκινο πανί για τους οργανωμένους οπαδούς της Ντινάμο. Άλλωστε στην επίμαχη συνεδρίαση του ΔΣ το βράδυ της Τρίτης μειοψήφισαν οι δύο εκπρόσωποι των «Μπλου Μαντ Μπόις» που μετέχουν στο Συμβούλιο.

Περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This