«Πράσινο» το ντέρμπι «αιωνίων» στο Βόλεϊ στο κατάμεστο Μετς

Τα στιγμιότυπα του ματς

Must Read

Πήρε την «μάχη του φιλέ» στο ντέρμπι «αιωνίων»!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ του Ολυμπιακού στο κατάμεστο από οπαδούς του «τριφυλλιού» κλειστό του Μετς και πήρε κεφάλι στην βαθμολογία και αβαντάζ για πλοονέκτημα έδρας, ενόψει των πλέι οφ στο Βόλεϊ

Σε ένα ματς αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού για την 17η αγωνιστική και μια στροφή πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Volley League αγκάλιασε την πρωτιά. Τρομερή εξέλιξη υπήρξε στο τέταρτο σετ, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει απόλυτα το ματς σε εκείνο το σημείο (να πλησιάζει προς το 2-2) και τον Ερνάντεζ να γυρίζει τον διακόπτη, ανατρέποντας το εις βάρος 15-19 των γηπεδούχων με δικούς του πόντους! Ο Κουβανός σταρ με την λήξη πνίγηκε στις αγκαλιές των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Τα σετ: 3-1 (25-19, 23-25, 26-24, 25-23) σε 117΄.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Κόβαρ 14π. (10/25επ., 3 μπλοκ 1 άσσοις, 60%υπ., 44%αρ.), Ιερεζουέλο 4 (2/3επ., 2 μπλοκ), Ρανγκέλ 4 (4/9επ.), Ερνάντεζ 22 (17/32επ., 2 μπλοκμ 3 άσσοι), Βουλκίδης 12 (5/8επ., 1 μπλοκ, 6 άσσοι), Πρωτοψάλτης 12 (11/23επ., 1 άσσος, 38%υπ., 14%αρ.) / Κοντοστάθης (λ. – 50%υπ. 32%αρ.), Κασαμπαλής, Πετρέας 1 (1 άσσος), Μάρκου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντανιέλ Καστελάνι): Παγιένκ 9π. (6/10επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος), Στερν 12 (10/19επ., 2 άσσοι), Κουμεντάκης 9 (8/15επ., 1 άσσος, 44%υπ., 19%αρ.), Τράβιτσα 2 (1/3επ., 1 μπλοκ), Τζούριτς 9 (4/8επ., 5 μπλοκ), Ιντάλγκο 13 (10/24επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος, 12%επ., 12%αρ.) / Τζιάβρας (λ. – 36%υπ., 29%υπ.), Ζουπάνι, Δαλακούρας 1 (1/2επ.).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ανέφερε: «Κάναμε πολύ μεγάλη νίκη και ο αντίπαλος είναι πολύ ισχυρός. Ο αντίπαλος πιέζει υπερβολικά οπότε μέσα στο ματς υπάρχουν διακυμάνσεις. Ζητούσαμε συνέχεια συγκέντρωση στην τακτική γιατί έτσι παίρναμε πόντους. Στο τρίτο σετ μπήκε ο Πετρέας στο σέρβις γιατί χρειαζόμασταν πιο δυναμικό σέρβις από τον Ρανγκέλ και έκανε τη δουλειά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που κερδίζουμε αυτά τα ματς. Μετά το μαραθώνιο του πρωταθλήματος πήραμε το πλεονέκτημα άρα είμαι πού ευχαριστημένος. Αυτή την καλή πορεία πρέπει να τη συνεχίσουμε. Όλα τα ματς κρίνονται στη λεπτομέρεια».

O προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, δήλωσε: «Είμαι πολύ λυπημένος, κάναμε πολλά λάθη. Πολλά… Λάθη τεχνικά, λάθη στην προσέγγιση του ματς, για αυτό και είμαι απογοητευμένος πολύ. Είχαμε την ευκαιρία ακόμα και να παίξουμε πέμπτο σετ. Με έναν ή με δύο βαθμούς, θα ήμασταν πρώτοι. Είναι πολύ απογοητευτικό το σημερινό αποτέλεσμα».

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα!

Περισσότερα σε λίγο…






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This