Πικρό αντίο για Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο

Πρώτη ήττα από ντε Μινόρ και αποκλεισμός

Must Read

H πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο σταμάτησε άδοξα και μάλλον πρόωρα με βάση την δυναμική του Έλληνα πρωταθλητή, πάνω στον κάτοχο του τίτλου Άλεξ ντε Μινόρ…

Ο αντίπαλός του αν και βρέθηκε πίσω στα set κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στη νίκη με 1-6, 6-3, 6-3 μετά από 2 ώρες και 9 λεπτά, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά για 2η σερί χρονιά.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην καριέρα του Αυστραλού απέναντι στον Τσιτσιπά, ο οποίος είχε κερδίσει και τις 10 προηγούμενες αναμετρήσεις.

Από μεριάς του ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί για πρώτη φορά εκτός ημιτελικών στο τουρνουά του Μεξικού μετά από τις δύο παρουσίες του το 2021 (έφτασε στον τελικό) και το 2022 (ημιτελικό). Παράλληλα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας υπέστη την 10η ήττα του στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις κόντρα σε παίκτη πρώτης 10άδας.

Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό ο Τστιτσιπάς συνεχίζει να ελπίζει για επιστροφή στην πρώτη 10άδα από την ερχόμενη Δευτέρα, εάν ο ντε Μινόρ δεν πάρει τον τίτλο στο Ακαπούλκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This