Γερμανία: Σάλος με δημοσιογράφο που συνέδεσε ποδοσφαιριστή με τον ISIS!

Στο επίκεντρο άσος της Ρεάλ

Must Read

Μεγάλος ντόρος στην Γερμανία!

Μια φωτογραφία του Αντόνιο Ρούντιγκερ σχολιάστηκε αρνητικά από έναν δημοσιογράφο, ο οποίος συνέδεσε τον διεθνή παίκτη με τον ISIS (!) και τον άσο της Ρεάλ να απαντά με άμεση προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Ο Γερμανός αμυντικός είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με αφορμή την έναρξη του Ραμαζανίου, καθώς ο ίδιος είναι πιστός μουσουλμάνος. «Αυτή η χειρονομία έγινε πλήρως αποδεκτή από τρομοκράτες τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Έχει γίνει αδιαμφισβήτητα ο χαιρετισμός του ISIS και των ισλαμιστών δολοφόνων σε όλο τον κόσμο, ανθρώπων που δολοφόνησαν επίσης στο Βερολίνο και φέρνουν καταστροφή και αμέτρητα δεινά στον κόσμο. Όποιος ποζάρει έτσι δημόσια δείχνει συνειδητά τον χαιρετισμό των φανατικών και δεν κάνει μια αθώα, πνευματική χειρονομία. Είναι μια ομαλοποίηση μιας τρομερής ιδεολογίας που έχει ήδη καταλάβει πάρα πολύ χώρο σε αυτή τη χώρα. Επίσης και ειδικά επειδή πρόκειται για έναν δημοφιλή παίκτη της εθνικής ομάδας, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκφοβιστεί. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι αυτή η πολιτική ιδεολογία έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα είναι οι αξίες μας.

Ο υψωμένος δείκτης του ισλαμισμού, με τον οποίο οι τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν τις δολοφονίες τους, δεν ανήκει στη Γερμανία. Δεν θα αφήσω ποτέ κανέναν να με εμποδίσει να το πω αυτό» σχολίασε ο δημοσιογράφος Γιούλιαν Ράιχελτ. Προκαλώντας βέβαια την έντονη αντίδραση τόσο του Ρούντιγκερ όσο και της γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε καταγγελία στην εισαγγελία του Βερολίνου. Αντίστοιχες ενέργειες έγιναν και από την γερμανική Π.Ο. στο Μόναχο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This