Πικρή ισοπαλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, 1-1 με τον Παναιτωλικό και η παραμονή μοιάζει με θαύμα

Must Read

Πριν τη σέντρα του αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό το μότο ήταν «ζητείται ελπίς» για την υπόθεση παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Μετά το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα το μότο έγινε «ζητείται θαύμα».

Γιατί όσο ο ΠΑΣ παραμένει χωρίς νίκη ακόμα και στο γηπεδό του δεν θα καταφέρει να πάψει να είναι ουραγός και οι μαθηματικές ελπίδες του αγωνιστική με αγωνιστική θα μειώνονται.

Κι όμως στους «Ζωσημάδες» η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προσπάθησε να αντιδράσει. Ελίχε ορμή, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς για αυτή βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις μια φορά, στο 25΄με τον Κόντε, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τζίμα στις

Αμντίθετα ο Παναιτωλικός θέλησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του. Σκόραρε στο 4′ με τον Καρέλη, αλλά μέσω VAR ο… σκόρερ υποδείχτηκε σε θέση οφ σάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Κατάφερε όμως να ισοφαρίσει στο 70′ με κεφαλιά ψαράκι του Ντίας έπειτα από σέντρα του Μαυρία.

Το γκολ αυτό έριξε την ψυχολογία των γηπεδούχων. Ο Γρηγορίου έριξε στη μάχη όποιον επιθετικό είχε στον πάγκο, αλλά δεν κατάφερε να δει κάποιον από αυτούς να σκοράρει.

Διαιτητής:Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR:Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας)
Κίτρινη: 90+2′ Τζίμας – 32′ Μλάντεν
ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (79′ Τσιαούσης), Τζίνο (87′ Ροζάλες), Καραχάλιος, Ριένστρα (71′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (71′ Λεό), Κόντε.
Παναιτωλικός (Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μλάντεν (55′ Πέρες), Ταμπίντζε, Μαυρίας, Χουάνπι (87′ Λιάβας), Τσιγγάρας (67′ Λαμόνακο), Χατζηθεοδωρίδης (67′ Φρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Ντίαζ (87′ Μπακάκης), Καρέλης.

Έγιναν…
Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0
Βόλος – Κηφισιά 4-1
Ακολουθεί
20:00 ΟΦΗ – Ατρόμητος (CS1HD)

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
Σάββατο 6/4
17:00 Ατρόμητος – Πανσερραϊκός (NS2HD)
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά (NS Prime)
19:30 Παναιτωλικός – Βόλος (CS2HD)
20:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (CS1HD)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This