Αντεθνικό και κατάπτυστο πανό στη Λεωφόρο για την Θεσσαλονίκη!

Απαράδεκτη εικόνα στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού

Must Read

Ένα «πανό» κι ένα «κορεό» κατάπτυστο, εμετικό, απαράδεκτο και αντεθνικό!

Μία ΠΑΕ με Τούρκο εθνικιστή, γκρίζο λύκο προπονητή (Τερίμ) και ιδιοκτήτη (Αλαφούζος) ο οποίος συνεργάζεται με Τούρκο μεγιστάνα (Ατζούν Ιλιτζαλί), τσιράκι του σουλτάνου Ερντογάν, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτική στην ανάρτηση αντεθνικών συνθημάτων από την κερκίδα. Δείτε την εικόνα από την εξέδρα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα καταλάβετε.

Όσο μίσος και αν υπάρχει στον αθλητισμό, που κακώς υπάρχει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, από πού ξεκινά, πού αντλείται και πού τελειώνει, αυτές οι εικόνες είναι ντροπιαστικές, γεννούν ακόμη περισσότερη βία και άραγε η κυβέρνηση τι έχει να πει για όλα αυτά; Μετά τα μέτρα που εισήχθησαν, αυτά επιτρέπονται; Ντροπή και αίχος. Όνειδος. Έλληνες υποτίθεται να καθυβρίζουν την Θεσσαλονίκη, αναρτώντας πανό που απεικονίζει τον εμβληματικό Λευκό Πύργο να καίγεται. Αντίστοιχα και στην Θεσσαλονίκη εάν γινόταν έχει γίνει ή γίνει κάτι ανάλογο, πχ που να αφορά την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, πάλι τα ίδια εμείς θα γράφαμε και θα σχολιάζαμε και θα καυτηριάζαμε.

Λίγο μετά βέβαια ένας βετεράνος του ΠΑΟΚ ο Κλάους Αθανασιάδης έστειλε το δικό του μήνυμα ως απάντηση θέλοντας να πικάρει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This