Γ. Σπανέας στη «Δίκη»: «Οι καλοί ξένοι διαιτητές φοβούνται να έρθουν»

Τα προγνωστικά του κόουτς Κούτση

Must Read

Ο σύμβουλος της Ένωσης Διαιτητών Γιώργος Σπανέας φιλοξενήθηκε στη «Δίκη στο Open» και αναφέρθηκε στην ελληνική διαιτησία, ενώ σχολίασε όσα ζητούν FIFA και UEFA:

«Με τον κ. Κλάντεμπεργκ ξεκίνησε η εξαφάνιση της ελληνικής διαιτησίας, τον ενδιέφεραν μόνο τα 4 μεγάλα σωματεία. Με αυτό το σύστημα δεν θα υπάρχουμε για την ΕΠΟ. Η Ένωση θα έπρεπε να είναι ένας συνδετικός κρίκος για ένα διάστημα. Στη χειρότερη περίπτωση να μπει κάποιος από εμάς στην ΕΠΟ, θα μπει στην εκτελεστική επιτροπή και θα ψηφήσει και αντί για 17-0 θα χάνεις 16-1. Είμαστε πολύ μακριά από μια τέτοια επιτυχία.

Η FIFA και η UEFA σε αυτά που ζητάει εννοεί πως όλοι πρέπει να είναι εν ενεργεία, όχι μόνο οι διαιτητές, αλλά και οι παρατηρητές. Η ΕΠΟ θα κάνει λάθος αν καταργήσει τους συνδέσμους. Ούτε οι διαιτητές πρέπει να έχουν το πάνω χέρι, ούτε η ΕΠΟ, πρέπει να υπάρχει μια συνεργασία.  Οι ξένοι διαιτητές από κορυφαία πρωταθλήματα δεν έρχονται, φοβούνται να έρθουν».

Η άποψη του κόουτς

Ο προπονητής Γιώργος Κούτσης φιλοξενήθηκε στη «Δίκη στο Open» και σχολίασε τα ντέρμπι της 2η αγωνιστικής των playoffs: 

«Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει για την ΑΕΚ. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου, δεν νικάει πάντα ο καλύτερος. Βέβαια, αν η ΑΕΚ παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο δεν θα κόψει πρώτη το νήμα. Ο Ολυμπιακός με τον Μεντιλίμπαρ έχει βρει ταυτότητα, με την έλευση του Ισπανού τεχνικού.

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι πιο σταθερές ομάδες και είναι φαβορί. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταθερότητα στο παιχνίδι του. Ο Τερίμ με το δίδυμο Σπόραρ-Ιωαννίδης προσπάθησε να αιφνιδιάσει. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις κακές μεταβιβάσεις του και σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Στόχος όλων των μεγάλων ομάδων είναι το πρωτάθλημα, όλες οι μεγάλες ομάδες είναι καταδικασμένες να κάνουν πρωταθλητισμό. Πρέπει στον ΠΑΟΚ να περάσουν επικοινωνιακά στον κόσμο πως η ομάδα πάει για πρωτάθλημα. Η ομάδα που θα έχει σταθερότητα και δίψα θα πάρει και το πρωτάθλημα. Βλέπω ΠΑΟΚ με 51% και ΑΕΚ με 49%. Θα προτιμούσα το Κύπελλο να το πάρει ο Άρης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This