Έριξε… δηλητήριο ο ΟΦ(ις) στις Σέρρες, 2-2 με τον Πανσερραϊκό

Must Read

Δύο φορές προηγήθηκε ο Πανσερραϊκός, δύο φορές ο ΟΦΗ του… χάλασε τα σχέδια στο δρόμο για τη νίκη. Μπορεί και οι δύο ομάδες να μην είχαν κίνητρο, αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, αλλά έδειξαν διάθεση να κερδίσουν το ματς.

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυνατά, απείλησαν τους γηπεδούχους που όμως βρήκαν το γκολ στο 22′. Ο ΟΦΗ ισιοφάρισε με περιπετειώδη τρόπο στο 27′, αλλά και πάλι οι Σερραίοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα (33′).

Ο Τραϊανός Δέλλας, που για δύο χρόνια (1994-96) αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό άλλαξε μετά το 66′ όλη την επιθετική του γραμμή και είδε την ομάδα του να ισοφαρίζει στο 75′.

Λίγο αργότερα ακολούθησε ο Γκαρσία από τον Πανσερραϊκό που απέσυρε το επιθετικό του δίδυμο (Άλεκσιτς, Μπετανκόρ) και πέρασε προωθημένο τον Ουάρντα.

Παρά τη ζέστη που επικρατούσε στοπ γήπεδο, οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο κι αυτό είναι στα υπέρ τους.

1-0: Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 22′ κόντρα στη ροή του αγώνα από την εξαιρετική μεταβίβαση του Τομάς στον Άλεξιτς που πλάσαρε τον Κατσικά.
1-1: Ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι μέσω VARστο 27′, στην ανατροπή του Ριέρα από τον Δεληγιαννίδη. Ο Μπάκιτς το εκτέλεσε, ο Κατσικάς έδιωξε με τα πόδια, αλλά στην εοπαναφορά ο Μπάκιτς ισοφάρισε.
2-1: Σε εκτέλεση φάουλ (33′) από πλάγια του Ουάρντα, ο Μπεντακόρ νικά τους πάντες στον αέρα και δίνει, ξανά, προβάδισμα στον Πανσερραϊκό.
2-2: Ο Μοσκέρα στο 75′, στην πρώτη αξιόλογη επιθετική οπροσπάθεια του ΟΦΗ στην επανάληψη, επιχειρεί σέντρα από τα πλάγια ο Μπάκιτς στο κέντρο της άμυνας σουτάρει και ιοοφαρίζει για δεύτερη φορά με δικό του γκολ.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου), Αργύριος Νταβέλας (Μακεδονίας)
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζανης)
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας)
Κίτρινη: 45+1′ Ουεντραόγκο, 54′ Μορέιρα – 11′ Μπάκιτς, 17′ Μαρινάκης, 54′ Τοράλ
Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Κάτσικας, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (60′ Στάικος), Ουεντραόγκο, Τομάς (84′ Μασκανάκης), Ουάρνα, Άλεκσιτς (84′ Σοφιανός), Μπεντανκόρ (71′ Χατζηστραβός).
ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγέγος (69′ Μεγιάδο), Τοράλ (74′ Γκλάζερ), Μπάκου (66′ Μοσκέρα), Ριέρα (66΄Αποστολάκης), Ισέκα (74′ Λουίς Φελίπε).

Ακολουθούν…
17:30 Βόλος – Ατρόμητος (CS2HD)
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (NS Prime)
20:00 Κηφισιά – Παναιτωλικός (CS1HD)

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (5η) αγωνιστική, Σάββατο 20/4
15:00 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
18:30 ΟΦΗ – Βόλος
19:30 Ατρόμητος – Κηφισιά
Κυριακή 21/4
15:00 Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

6η αγωνιστική, Σάββατο 27/4
20:00 Αστέρας Τρίπολης ΟΦΗ
20:00 Βόλος – Πανσερραϊκός
20:00 Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα
20:00 Πανσερραϊκός – Ατρόμητος

Η τελευταία (7η) αγωνιστική, Σάββατο 11/5
20:00 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης
20:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός
20:00 Πανσερραϊκός – Κηφισιά
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This