Σούπερ Λίγκα: Ματς υψηλού κινδύνου για τους πρωτοπόρους – Πού μπορείτε να δείτε τους αποψινούς αγώνες

Τελευταία νέα, στατιστικά οι αναμετρήσεις που ακολουθούν

Must Read

Αγωνία για τους τέσσερις πρωτοπόρους απόψε στους αγώνες πλέι οφ της 6ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Η αναμέτρηση στο Φάληρο (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ) φέρνει τους αντιμέτωπες τις δύο ομάδες με διαφορετικά συναισθήματα μετά τους ευρωπαϊκούς τους αγώνες την Πέμπτη, ενώ το ζητούμενο είναι η νίκη για να μείνουν σε τροχιά τίτλου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η «έξοδος» της πρωτοπόρου ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον φετινό του… κακό δαίμονα, τη Λαμία

17:00 Λαμία – Παναθηναϊκός (CS1HD)

Η Λαμία μετά την έκπληξη του 2-2 στον αγώνα της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έχει 8 σερί ήττες στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ.
Ο Λεωνίδας Βόκολος όπως συνηθίζει δεν ανακοίνωσε 20άδα. Τιμωρημένος ο Σιμόν.
Ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-3) έβγαλε αντίδραση με τρεις διαδοχικές επιτυχίες. Νίκησε στη Λεωφόρο την ΑΕΚ (2-1), τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (2-0) και τη Λαμία στο γήπεδό του (3-1). Την Τετάρτη έχει κρίσιμο ματς με την Ένωση στην Opap Arena.
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και έμεινε στην Αθήνα. Εκτός για λόγους τακτικής οι Ζέκα, Ούγκο, Γιερεμέγιεφ, Παλάσιος. Επιστρέφει ο Αϊτόρ.

Στατιστικά: Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί φέτος οι δύο ομάδες. Οι «πράσινοι» νίκησαν δύσκολα (2-1) στον αγώνα του α’ γύρου (4/11) με γκολ του Σπόραρ στο 90′, παραχώρησαν ισοπαλία (2-2) στον β΄(17/2) και νίκησαν 3-1 την περασμένη Κυριακή για τα πλέι οφ.
Συνολικά οι «πράσινοι» έχουν νικήσει τις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες φορές που επισκέφθηκαν το «Αθανάσιος Διάκος». Συνολικά σε 7 αγώνες στη Λαμία για το πρωτάθλημα έχουν τέσσερις νίκες, οι γηπεδούχοι μία, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Τέρματα: 5-11.
Tips: Ο Παναθηναϊκός σημειώνει ένα ή περισσότερα γκολ στο β΄ μέρος στα επτά τελευταία ματς.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας)
4ος: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών)

19:30 Άρης – ΑΕΚ (NSPrime)

Ο Άρης μπορεί να ρίχνει το βάρος της φετινής του προσπάθειας στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ο προπονητής του Άκης Μάντζιος γνωρίζει ότι η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει καλό αγωνιστικό ρυθμό μέχρι τότε.
Ο Φαμπιάνο επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, ενώ σημαντική θεωρείται και η παρουσία του Κάρλσον στην 20άδα μετά από τέσσερις μήνες. Τραυματίες οι Φεράρι, Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ, εκτός και οι Ντουκουρέ, Ρουπ, Πάρντο.
Στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να διαχειριστεί τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών του καθώς την Τετάρτη έχει κομβικό ματς με τον Παναθηναϊκό στην Opap Arena.
Τραυματίες οι Γκαρσία, Μουκουντί και Στάνκοβιτς, διαθέσιμος Άμραμπατ. Εξέτισε ο Σιμάνσκι.
Στατιστικά: Για 6η φορά θα αγωνιστούν φέτος οι δύο ομάδες. Προηγήθηκαν τρεις αναμετρήσεις στοπ πρωτάθλημα Δύο στην Opap Arena (1-0 στις 4/12 και 2-0 την περασμένη Κυριακή), το 3-3 στη Θεσσαλονίκη (3/3) στον β’ γύρο της κανονικής περιόδου, αλλά και τα δύο ματς Κυπέλλου που έδωσαν την πρόκριση στον Άρη, με 0-0 στην Αθήνα (10/1), 1-1 στη Θεσσαλονίκη (17/1) με πρόκριση στα πέναλτι (4-2).
Η ΑΕΚ είχε δημιουργήσει παράδοση επιτυχιών στη Θεσσαλονίκη με πέντε διαδοχικές νίκες που πήρε τέλος φέτος. Συνολικά σε 64 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα ο Άρης έχει ως γηπεδούχος 25 νίκες, η Ένωση 20, ενώ 19 ματς έληξαν ισόπαλα. Τέρματα: 82-76.
Tips: Η ΑΕΚ προηγήθηκε στα 15 πρόσφατα ματς ανεξαρτήτως έδρας.

Διαιτητής:Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Χασάν Κούλα (Ξάνθης)
4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)
VAR: Πάτρικ Χανς Χανσλαμπάουερ (Γερμανίας), AVAR: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

20:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ(CS1HD)

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ την περασμένη Πέμπτη, ενώ ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε. Άγνωστο είναι εάν επηρεαστούν οι δύο ομάδες. Σίγουρα όμως οι ποδοσφαιριστές τους κουβαλάνε κούραση.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον. Εκτός έμειναν οι Κάρμο, Ροντινέι, Φορτούνης, αλλά και οι Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να στηριχτεί στον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος υποφέρει από ίωση. Εκτός για λόγους τακτικής και ο Ράφα Σοάρες.
Στατιστικά: Χάρτινες ήταν οι έδρες αυτή την περίοδο. Ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Φαληρο (5/11) με 4-2 και ο Ολυμπιακός στην Τούμπα (18/12) με 4-1 καλύπτοντας τη διαφορά ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Στα 10 τελευταία ματς των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μόνο μια φορά νίκησε ο γηπεδούχος κι αυτό πέρσι στη διαδικασία των πλέι οφ (3-1 στις 5 Απριλίου 2023).
Στο πρωτάθλημα σε 70 αγώνες πρωταθλήματος ο γηπεδούχος Ολυμπιακός έχει 48 νίκες, ο ΠΑΟΚ 13, ενώ υπάρχουν και 9 ισοπαλίες. Τέρματα: 126-57.
Tips: Στα 4 τελεαία ματς σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε πρώτος γκολ.

Διαιτητής: Μανουέλ Μπερτόλο Νογκουέιρα (Πορτογαλίας)
Βοηθοί: Πέδρο Νούνο ντε Σα Μαρτίνς, Ρικάρντο Πάουλο Ντουάρτε Μπρας (Πορτογαλίας)
4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
VAR: Μπρούνο Αλεξάντερ Εστέβες ντα Σίλβα Ολιβέιρα (Πορτογαλίας), AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Η Βαθμολογία

*Θα επαναπρογραμματιστεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που είχε αναβληθεί την 5η αγωνιστική, επρόκειτο να γίνει την Πρωτομαγιά, αλλά θα αναβληθεί και πάλι λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Η επόμενη (7η) αγωνιστική, Τετάρτη 24/4
17:00 Λαμία – ΠΑΟΚ
19:30 Άρης – Ολυμπιακός
20:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Η 8η αγωνιστική, Κυριακή 28/4
17:00 Ολυμπιακός – Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός – Άρης

Η 9η αγωνιστική, Τετάρτη 8/5
19:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
19:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
19:00 Λαμία – Άρης
*Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μετάθεσης της αγωνιστικής

Η 10η αγωνιστική, Κυριακή 12/5
20:00 ΑΕΚ – Λαμία
20:00 Άρης – ΠΑΟΚ
20;00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
*Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μετάθεσης της αγωνιστικής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This