Βόλος: Έπιασε… 13άρι στα πλέι άουτ και εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα

Must Read

Πορεία… πρωταθλητισμού έκανε στα πλέι άουτ ο Βόλος που από τα περσινά πλέι οφ, βρέθηκε φέτος όχι μόνο στα πλέι άουτ, αλλά και με την πλάτη στον τοίχο στην υπόθεση παραμονής. Αυτή εξασφαλίστηκε με το «χρυσό 13άρι» στο «μίνι πρωτάθλημα». Είναι οι βαθμοί που συγκέντρωσε σε έξι αγωνιστικές! Το τελευταίο και καθοριστικό «τρίποντο» ήταν στο 1-0 με τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό.
Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία Σερραίοι μπορεί να είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους, αλλά μόνο αδιάφοροι δεν εμφανίστηκαν. Παρουσίασαν την εικόνα που είχαν όλη τη χρονιά.
Δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες.
Ο Βόλος βρήκε το γκολ με πέναλτι που παραχώρησε στο 53′ ο Πεταυράκης. Ο διαιτητής θεώρησε ότι έδιωξε την μπλάλα με το χέρι κι αφού συνομίλησε με τον Μανούχο που ήταν στο VAR ζήτησε να δει ξανά τη φάση και στη συνέχεια να επιβεβαιώσει την απόφασή του.



Οι Σερραίοι διαμαρτύρονταν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το ματς εξέφρασε τα παράπονά του μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:
«Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο, για την μπάλα, για τους φιλάθλους και για εμένα η σημερινή διαιτησία. Δεν ήταν πέναλτι, αυτό που δόθηκε, γι’ αυτό υπάρχει το VAR, αλλά πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για τον αγώνα, διότι αυτό που έγινε εδώ ήταν πολύ κρίμα για το άθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, θέαμα και όλοι σήμερα είδανε πως αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο»

Στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού όλο το τιμ της ομάδας το γιόρτασε δεόντως.



Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί:Θεόφιλος Μωυσιάδης, Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)
4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)
VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR: Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών)
Κόκκινη: 90+7′ Οικονόμου
Κίτρινη: 42′ Κόμπα , 47′ Τρουιγέ, 61′ Σιέλης, 75′ Μωραΐτης, 87′ Τσοκάνης, 90+6′ Κόβατς– 32′ Τομάς.
Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς (46′ Τρουιγέ), Ντε Καμπς (78′ Τσοκάνης), Μπερτόλιο (68΄Μωραΐτης), Κόμπα (86′ Μύγας), Ασεχνούν, Γκαρσία.
Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Τσομπανίδης, Πεταυράκης, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Πηλέας (80′ Σοφιανός), Μορέιρα, Στάικος (80′ Οικονόμου), Τομάς (46′ Χατζηστραβός), Ουάρντα (88′ Μασκανάκης), Γούλερι (74′ Μούργος), Άλεξιτς.



Η Βαθμολογία

Η τελευταία (7η) αγωνιστική
Σάββατο 11/5
20:00 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης
20:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός
20:00 Πανσερραϊκός – Κηφισιά
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This