Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Ηλεία

Με κατάγματα στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής, συνελήφθη ένα άτομο

Must Read

Ξέφυγε η κατάσταση! Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτομαγιάς μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΟ – Κάστρου – Ηλειακού Βαρθολομιού, που διεξήχθη στο Κάστρο για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ηλείας.

Ήταν ένας αγώνας «τελικός» για τις δύο ομάδες, με τον ηττημένο να υποβιβάζεται στην Γ’ Κατηγορία Ηλείας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μετά το τέλος του αγώνα -περίπου στις 19.30- και σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο, άτομα που φέρονται να είναι οπαδοί της γηπεδούχου, κινήθηκαν επιθετικά προς παίκτη των φιλοξενουμένων την ώρα της αποχώρησης του Ηλειακού Βαρθολομιού και ένας 21χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε σοβαρά τον 20χρονο παίκτη.

Στην συνέχεια όπως αναφέρουν τα τοπικά ρεπορτάζ, παράγοντες της ομάδας του Ηλειακού, μετέφεραν εσπευσμένα τον τραυματία -με κατάγματα- στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και από εκεί διακομίστηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου.

Παράλληλα, ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές για το περιστατικό. Λίγο αργότερα αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας και του Α.Τ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης, αναζήτησαν και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος σήμερα οδηγείται στο Αυτόφωρο για παράβαση του νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού. H EΡΤ μετέδωσε εξάλλου περαιτέρω πληροφορίες για το (ένα ακόμη) περιστατικό βίας σε γήπεδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This