Μετά τον Ράσελ Κρόου και ο Γουίλ Φέρελ απέκτησε μερίδιο μετοχών στην αγγλική Λιντς

Ο δημοφιλής κωμικός μπαίνει στο αγγλικό ποδόσφαιρο

Must Read

Ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, Γουίλ Φέρελ, εντάχθηκε στους μικρομέτοχους της Λιντς Γιουνάιτεντ, αγοράζοντας ένα μικρό μερίδιο μετοχών από το πακέτο των «παγωνιών»!

Η Λιντς ανήκει στην “49ers Enterprises”, η οποία έχει μοιράσει τις μετοχές σε αρκετά μειοψηφικά πακέτα, τα οποία κατέχουν διάσημα άτομα, όπως για παράδειγμα ο Αυστραλός εξίσου διάσημος ηθοποιός Ράσελ Κρόου, ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Μάικλ Φελπς και ο πρωταθλητής του γκολφ, Τζόρνταν Σπιθ.

Στην λίστα, προστέθηκε πλέον και ο Αμερικανός Φέρελ ο οποίος κατέχει ήδη μετοχές στη Λος Άντζελες FC από το MLS και είναι ακόμη ένας γνωστός καλλιτέχνης που επιχειρεί να μπει στο αγγλικό και δη ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ και καιρό είναι ασφαλώς οι κινηματογραφικοί αστέρες Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλχίνεϊ, οι οποίοι αγόρασαν την Ρέξαμ. Σε ό,τι αφορά στη Λιντς, σημειώνεται ότι τερμάτισε τρίτη στη φετινή Championship και θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη στον πρώτο ημιτελικό των playoffs ανόδου προς την Premier League.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This