Ο ΠΑΟΚ έστησε πάρτι – τίτλου στην Τούμπα στο 4-1 με τον Παναθηναϊκό

Πήρε φωτιά η επίθεσή του μετά το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Must Read

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τις βάσεις του τίτλου στο 4-1 με τον Παναθηναϊκό. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μόλις ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ στην ΑΕΚ στο Φάληρο δεν πήρε,.. φωτιά μόνο η εξέδρα, αλλά και η επίθεση του!

Όταν στο Φάληρο ο Όρτα σκόραρε για πρώτη φορά το σκορ στην Τούμπα ήταν στο 1-0. Όταν επιβεβαιώθηκε η ήττα της ΑΕΚ το σκορ ήταν 4-1!

Τώρα ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη στο ντέρμπι της πόλης με τον Άρη στο «Βικελίδης» για να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή. Σε αντίθετη περίπτωση απλά θα είναι 2ος καθώς εάν η ΑΕΚ νικήσει τη Λαμία στην Opap Arena δεν έχει την ισοβαθμία με την Ένωση.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια. Μόλις στο 2′ ο Μπράντον Τόμας είδε το δοκάρι να σταματά την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Ο τραυματισμός του Μουργκ και η είσοδος του Κωνσταντέλια στο 18′ έδωσε περισσότερη ορμή αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρία στο 19′. Στο 37΄ ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στον Τάισον για να ανοίξει το σκορ (1-0). Είχε προηγηθεί λάθος του Πέρεθ που έκανε την υποψία ευκαιρίας γκολ για τον Δικέφαλο.

Σε όλο το α’ μέρος ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό, τα κατάφερε κατά διαστήματα, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στον Κοτάρσκι.

Στο 72′ ο Ζίβκοβιτς σημείωσε το δεύτερο γκολ με πέναλτι που κέρδισε ο Σαμάτα (το VAR έδειξε ότι ο Γεντβάι τράβηξε από τη φανέλα τον σέντερ φορ του ΠΑΟκ).

Κι ενώ ο Παναθηναϊκός μείωσε με κεφαλιά του Γεντβάι στο 78′ και προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι. Δεν ήταν ουσιαστικός και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αξιοποιήσει τα κενά στην άμυνα των «πράσινων» που αναζητούσαν την ισοφάριση. Το 89′ ο Βιεϊρίνια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στο 90+2 ο Ζϊβκοβιτς το… απογείωσε στο 4-1.

Διαιτητής: Λίντχαουτ Αλάρντ (Ολλανδίας)
Βοηθοί: Ρότζερ Χίνιγκ, Πάτρικ Ρότζερ (Ολλανδίας)
4ος: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
VAR: Γιόακιμ Κάμφιους (Γερμανίας). AVAR: Γιώργος Κόλλιας (Ηπείρου)
Κίτρινη: 88′ Κουλιεράκης,. 90+1 Σαμάτα – 59′ Χουάνκαρ, 71′ Γεντβάι, 87′ Μλαντένοβιτς
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (81′ Σβαμπ), Μουργκ (18′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Ντεσπόντοφ (81′ Βεϊρίνια), Τόμας.
Παναθηναϊκός (Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (66′ Μλάντένοβιτς), Γεντβάι, Πέρεθ, Τσέριν, Αράο, Μπακασέτας (66′ Γερεμέγιεφ), Μπερνάρ (81′ Βιλένα), Μαντσίνι (66′ Βαγιαννίδης) , Σπόραρ.

Έγιναν…
Λαμία – Άρης 2-4
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0

Βαθμολογία

Η τελευταία, 10η αγωνιστική, Κυριακή 19/5
20:00 ΑΕΚ – Λαμία
20:00 Άρης – ΠΑΟΚ
20;00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This