Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 και τα έφερε όλα τούμπα στο πρωτάθλημα

Must Read

Ο 27χρονος Πορτογάλος Αντρέ Όρτα έφερε… τούμπα το πρωτάθλημα. Οδήγησε με δικά του γκολ στο 2-0 τον Ολυμπιακό και έκανε την ΑΕΚ να… τρέχει. Πλέον την τελευταία αγωνιστική δεν έχει στα χέρια της το πρωτάθλημα, αλλά πλέον στο «-2» από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ δεν θέλει απλά νίκη με τη Λαμία στην Opap Arena, αλλά και μη του ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης» από τον Άρη, αφού και στην ισοβαθμία (78 βαθμοί) υπερτερεί των κιτρινόμαυρων..

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει να δει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τον… καναπέ, εάν δεν κερδίσει την Κυριακή στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό ή δεν πάρει το Κύπελλο (25/5) στον τελικό με τον Άρη

Η ΑΕΚ φάνηκε επηρεασμένη από την αγωνιστική της απραξία των 17 ημερών. Σιντιμπέ και Αραούχο φάνηκαν να επηρεάζονται περισσότερο. Οι αλλαγές του Αλμέιδα με τους Αμπραμπατ και Τσούμπερ της έδωσαν ενέργεια, αλλά όχι γκολ και φυσικά τη νίκη.

Ο Πορτογάλος Όρτα έσπασε το… ρόδι με τα χρώματα της ομάδας που… υπηρετεί από τον Ιανουάριο. Ως μέσος δεν σκοράρει συχνά. Την προηγούμενη φορά που σκόραρε είχε βάλει και πάλι δύο γκολ στο 3-3 της τότε ομάδας του, της Μπράγμα με την Ζιλ Βιθέντε (3-3).

Στο Φάληρο χτύπησε στο 66′ σε μια φάση διαρκείας και στο 90+3′

Διαιτητής: Τόμπιας Στίλερ (Γερμανίας)
Βοηθοί: Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μαρκ Μπορς (Γερμανίας)
Τέταρτος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
VAR: Γκίντερ Περλ (Γερμανίας) AVAR: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
Κίτρινη: 74′ Κίνι, 85′ Τσικίνιο
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Αποστολόπουλος (69′ Κίνι), Τσικίνιο (88′ Καρβάλιο), Έσε, Όρτα, Ποντένσε (82′ Μαρτίνς), Φορτούνης, Ελ Κααμπί.
ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (46′ Γιόνσον), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (62′ Αμραμπατ), Ελίασον (70′ Μάνταλος), Αραούχο (62′ Πόνσε), Γκαρσία (70′ Τσούμπερ).
 Έγιναν…
Λαμία – Άρης 2-4
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-1

Βαθμολογία

Η τελευταία, 10η αγωνιστική, Κυριακή 19/5
20:00 ΑΕΚ – Λαμία
20:00 Άρης – ΠΑΟΚ
20;00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This