Ευρωλίγκα Final-4: Νέα ένταση στο Βερολίνο με άγρια επίθεση οπαδών της Φενέρ σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Πολυάριθμοι οπαδοί της τουρκικής ομάδας προσπάθησαν να μπουν με «ντου» στο γήπεδο

Must Read

«Εύφλεκτη» παραμένει η κατάσταση στο Βερολίνο της Γερμανίας, όπου ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Φενέρμπαχτσε, αντίστοιχα, στο Final-4 της φετινής Ευρωλίγκας, καθώς σημειώθηκαν άγρια επεισόδια έξω από το κλειστό στάδιο «Uber Arena», όπου στις 7μμ ξεκινά ο πρώτος ημιτελικός.

Συγκεκριμένα, πολυάριθμοι οργανωμένοι οπαδοί της τουρκικής ομάδας οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το στάδιο, έσπασαν τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και επιτέθηκαν σε φιλάθλους των «πράσινων», για να πάρουν δια της βίας τα εισιτήριά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστια ένταση και να προκληθούν μικροσυμπλοκές, ενώ αμέσως μετά μπήκαν με «ντου» στο γήπεδο, αναγκάζοντας την τοπική αστυνομία να προβεί σε συλλήψεις.

Η κατάσταση, πάντως, εκτονώθηκε γρήγορα χάρη στην επέμβαση των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες εντόπισαν τους δράστες και τους απέβαλαν από το γήπεδο, ενώ πέρασαν χειροπέδες σε αρκετούς από αυτούς, αλλά και σε τρεις φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρονται να έχασαν τα εισιτήριά τους στα επεισόδια. Όλοι τους αναμένεται να οδηγηθούν άμεσα στο κρατητήριο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από την «Uber Arena» υπήρξαν και τραυματισμοί φίλων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενώ την ώρα του «ντου» των οπαδών της Φενερμπαχτσέ, φέρεται να ποδοπατήθηκε και μια γυναίκα σεκιούριτι.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This