ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΈνα ολόκληρο στάδιο αποθέωσε τον Μίλτο Τεντόγλου - Οι πρώτες του δηλώσεις

Ένα ολόκληρο στάδιο αποθέωσε τον Μίλτο Τεντόγλου – Οι πρώτες του δηλώσεις

Ήταν η βραδιά του Μίλτου Τεντόγλου στη Ρώμη. Δεν κέρδισε μόνο ένα ακόμα χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και το κοινό στο Ολυμπιακό Στάδιο της «αιώνας πόλης» που είχε πάει να χειροκροτήσει τον δικό του αθλητή, τον Φουρλάνι που περιορίστηκε στη δεύτερη θέση.

Αμέσως μετά τη νίκη του Μίλτου όλοι τον χειροκροτούσαν. Ανάμεσά τους μερικοί από τους αθλητές θρύλους όπως ο Κουβανός Πεδρόσο και η Βουλγάρα Στέφκα Κονσταντίνοβα.

Όλοι ήθελαν ένα αυτόγραφο από το χρυσό παιδί του παγκόσμιου στίβου. Τον ανίκητο στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου.

https://exchange.glomex.com/video/v-d1uw8hb4efix?integrationId=40599v17l3ec41xg

Ο Μίλτος έσπευσε στην αγκαλιά του προπονητή του Γιώργου Πομάσκι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος, αποκάκαλυψε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι ευχαριστήθηκε τον αγώνα, το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, αλλά και την… κατάρα του πανελληνίου ρεκόρ που δεν κατέρριψε για ένα πόντο!

https://exchange.glomex.com/video/v-d1uwf9n8lu2h?integrationId=40599v17l3ec41xg

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης