Reuters για Τσιτσιπά: «Είναι ο μόνος που μπορεί να… αποκαθηλώσει Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς» (video)

Must Read

Σε σημερινό άρθρο του, το Reuters αποθεώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά, υποστηρίζοντας πως είναι ο μόνος που μπορεί να βάλει τέλος στη βασιλεία των τριών μεγάλων του τένις, Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς και μάλιστα μέσα στο 2020!           

«Λίγοι παίχτες φαντάζουν ικανοί να σπάσουν την κυριαρχία των Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς τα τελευταία 15 χρόνια στα Grand Slams, αλλά αν κάποιος μπορεί να βάλει τέλος το 2020, το πιθανότερο είναι να είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αυτός», αναφέρει ο αρθρογράφος.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟ

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία με τις επιδόσεις του στο άθλημα, κάτι που γίνεται ξεκάθαρο κι από το γεγονός ότι το τέλος του 2019 τον βρήκε να «στρογγυλοκάθεται» στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Κλέβει την παράσταση στα τουρνουά

Περιγράφοντας το παιχνίδι του Τσιτσιπά, ο αρθρογράφος του Reuters κάνει λόγο για «εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες» και «all around game», τονίζοντας ότι ο 21χρονος Έλληνας έχει γίνει ο παίχτης που αξίζει κανείς να παρακολουθεί στα τουρνουά του ΑΤΡ, καθώς έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση τόσο από τον 26χρονο Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ, όσο και από τον 22χρονο Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Κάνοντας, εξάλλου, αναδρομή των επιτυχιών του Έλληνα πρωταθλητή, το άρθρο υπενθυμίζει ότι στην 50αδα των κορυφαίων του τένις μπήκε για πρώτη φορά το 2018, κερδίζοντας τον πρώτο του τίτλο σε ΑΤΡ και ολοκληρώνοντας τη χρονία με το κύπελλο NextGen στο Μιλάνο. «Πέρσι ξεπέρασε αυτές τις επιδόσεις φτάνοντας στους “4” του Open της Αυστραλίας και κερδίζοντας άλλους τρεις τίτλους, ανάμεσα στους οποίους και αυτόν στο ATP Finals», προσθέτει ο αρθρογράφος.

Διαβάστε επίσης: Για την κομβική νίκη κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου ο Παναθηναϊκός

«Στόχοι μου είναι να κερδίσω έναν τίτλο Grand Slam, να τελειώσω τη σεζόν στην πρώτη τριάδα της παγκόσμιας κατάταξης, να προκριθώ ξανά στο ATP Finals και να κερδίσω ένα Masters 1000», έχει δηλώσει ο Τσιτσιπάς, ο οποίος ξεκίνησε τη νέα σεζόν με νίκη επί του Ζβέρεφ, προτού γνωρίσει την ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοφ στην πρώτη του εμφάνιση για το 2020 στο ATP Cup.

Το… καρφί για τα νεύρα του

Ο εξπέρ των… επικών κριτικών Ozzy Man, πάντως, δίνει τη δική του εκδοχή στο φαινόμενο Τσιτσιπάς, με ένα απίθανο μονταρισμένο βίντεο, όπου, με αφετηρία τα θρυλικά ξεσπάσματα του… τιτανοτεράστιου Τζον ΜάκΕνρο, περνάει από διάφορα σκηνικά με διαμαρτυρίες διαφόρων superstar του τένις, για να καταλήξει στον πρόσφατο «ξώφαλτσο» τραυματισμό του πατέρα του Έλληνα τενίστα, όταν ο τελευταίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του για ένα χαμένο σετ.

Δείτε το απίθανο βίντεο του αθυρόστομου reviewer:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This