Συνήθως ένας «μικρός τελικός» είναι αδιάφορος. Όμως ο σημερινός στη Στουτγάρδη (ώρα 16:00, Alpha, NovasportsPrime), δίνει κίνητρο σε Γερμανία και Γαλλία.
Οι διοργανωτές Γερμανοί δέχτηκαν σκληρή κριτική για τον αποκλεισμό της ομάδας τους από την Πορτογαλία. Σε έναν ακόμα αγώνα με ισχυρό αντίπαλο ήταν απογοητευτικοί κι αν δεν είχαν κάτω από την εστία τους τον Τερ Στέγκεν το σκορ θα ήταν βαρύτερο από το… ανεκτό 1-2.
Στο στόχαστρο και ο κόουτς Νάγκελσμαν. Οι αλλαγές που έκανε δεν βοήθησαν την ομάδα του σε αντίθεση με τις αντίστοιχες των Πορτογάλων. Τώρα τα «πάντσερ» έχουν κίνητρο να νικήσουν και να υποστηρίξουν ότι το ματς της Τρίτης ήταν απλά μια (ακόμα) κακή μέρα στη δουλειά.
Στη Γαλλία η ήττα με 5-4 στο τρελό ματς με την Ισπανία ήταν το λιγότερο κακό από άποψη σκορ, αλλά η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Στόχος της κριτικής ο Εμπαπέ που μπορεί να σκόραρε, αλλά τα μίντια στη χώρα του τον κατηγορούν για αδιαφορία. Πρόβλημα η διαχείρηση του έμψυχου δυναμικού καπώς οι περισσότεροι διεθνείς έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στις ΗΠΑ.
Κίνητρο της Γαλλίας μια ενδεχόμενη νίκη επί της Γερμανίας σε γήπεδό της που θα αμβλύνει τις άσχημες εντυπώσεις από τον ημιτελικό.
Λίγκα Εθνών: Κι όμως αυτός ο μικρός τελικός έχει κίνητρο
Γερμανία εναντίον Γαλλίας στην Στουτγάρδη (ώρα 16:00, Alpha, NovasportsPrime)
Διαβάζεται σε λιγότερο από 1 λεπτό
Φωτιά στην Κνωσό: Εκτός λειτουργίας εκδοτήρια και τουαλέτες στον αρχαιολογικό χώρο14.07.2026 • 17:01
Ζώδια σήμερα (15/7): Απόφυγε παρορμητικές αποφάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο14.07.2026 • 18:00
Γουόρς (Fed): Με την άσκηση ορθής νομισματικής πολιτικής, ο υψηλός πληθωρισμός θα γίνει παρελθόν14.07.2026 • 17:29
Παρταλίδης: «Ο κόσμος να έρθει δίπλα μας»14.07.2026 • 18:29ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Διαβάστε ακόμα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

