Γνωστοί αθλητές λένε «ναι» στο Trick Shot Challenge και κάνουν κόλπα μέσα στο σπίτι – Ποιοι θα είναι οι επόμενοι;

Must Read

Μπορεί να βρίσκονται μακριά από τα γήπεδα, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει να ξεδιπλώσουν το αθλητικό τους ταλέντο και να μας δείξουν τα τρικ που μπορούν να κάνουν όσο μένουν σπίτι.

Αυτή ακριβώς είναι και η πρόσκληση που θέτει σε γνωστούς αθλητές το Trick Shot Challenge, το οποίο μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσα από τα social media του ΟΠΑΠ.

Στην πρόκληση έχουν πει ήδη «ναι» οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Κώστας Γαλανόπουλος, Αντρέ Σιμόες και Βίκτωρ Κλωναρίδης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Τάσος Χατζηγιοβάνης, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Σωκράτης Διούδης και Γιάννης Μπουζούκης, ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Νίκος Παππάς και ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού Α.Ο. Παναγιώτης Πελεκούδας, ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους.

Οι αθλητές, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσα από αυτό το challenge της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», στέλνουν σε όλους μήνυμα αισιοδοξίας και μας δείχνουν ότι η παραμονή μέσα στο σπίτι μπορεί να γίνει ευχάριστη.

Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποδεχθεί την πρόκληση; Μείνετε συντονισμένοι στο Instagram και το Facebook του ΟΠΑΠ για να το ανακαλύψετε.

Δείτε πώς τα πήγαν όσοι πήραν ήδη μέρος στο Trick Shot Challenge:

Κώστας Γαλανόπουλος 

Αντρέ Σιμόες: instaopap

Βίκτωρ Κλωναρίδης: instaopap

Τάσος Χατζηγιοβάνης

https://www.instagram.com/p/B-PqipiDdTH/

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: instaopap

Σωκράτης Διούδης: instaopap

Γιάννης Μπουζούκης: instaopap

Νίκος Παππάς: instaopap

Παναγιώτης Πελεκούδας: instaopap

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This