Τροχαίο για ποδοσφαιριστή της Μπάγερν: «Έσπασε» την καραντίνα και κόντεψε να… σπάσει και τα μούτρα του!

Must Read

Όχι μόνο δεν υπάκουσε στα μέτρα της χώρας του για τον κορωνοϊό, αλλά κόντεψε να… πάει στα θυμαράκια, πέφτοντας θύμα τροχαίου! 

Για το διεθνή αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ, ο λόγος, ο οποίος αποφάσισε να «σπάσει» την προβλεπόμενη καραντίνα και να ταξιδέψει οδικώς 450 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

jerome boateng ΜΠΑΓΕΡΝ
Jerome Boateng

Μόνο που, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η γερμανική Bild, κατά την επιστροφή του έχασε τον έλεγχο και… καβάλησε με το αυτοκίνητό του ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα!

Φυσικά, σύμφωνα πάντα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο πολύπειρος, γκανεζικής καταγωγής ποδοσφαιριστής, πέρα από το συνεργείο, θα κληθεί, πλέον, να πληρώσει και ένα «τσουχτερό» πρόστιμο για τη (διπλή) παράβαση.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου αναφέρει: «Ο αμυντικός της Μπάγερν, Ζερόμ Μπόατενγκ, έφυγε από το Μόναχο χωρίς την έγκριση της ομάδας. Η απόσταση από τον τόπο κατοικίας του, ήταν τέτοια που συνιστά παραβίαση των σχετικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί από το κράτος της Βαυαρίας και τις υγειονομικές αρχές. Η Μπάγερν θεωρεί τον εαυτό της ως παράδειγμα. Μετά από αυτή την παραβίαση, ο σύλλογος αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο στον Μπόατενγκ και τα χρήματα θα δοθούν στο νοσοκομείο του Μονάχου».

boateng παιδια
ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν με τα παιδιά του

Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αρκέστηκε στο ακόλουθο σχόλιο: «Αποδέχομαι όλες τις τιμωρίες στον κόσμο, αν είναι δικαιολογημένες. Και ξέρω ότι ήταν σίγουρα λάθος να μην ενημερώσω τον σύλλογο για το ταξίδι μου, αλλά, εκείνη την στιγμή, σκεπτόμουν μόνο τον υιό μου. Δεν αισθανόταν καλά. Κι εάν ένας υιός καλέσει τον πατέρα του, τότε βέβαια θα πάει, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας! Για αυτόν, δέχομαι οποιαδήποτε τιμωρία, τελικά είναι ο υιός μου. Θα ήθελα να δω ποιος πατέρας δεν θα πήγαινε να δει το τετράχρονο παιδί του. Αν υπάρχει τιμωρία γι ‘αυτό, τότε το σέβομαι. Αλλά το βρίσκω λυπηρό».

  • Δείτε σε τι κατάσταση άφησε την… άμοιρη τη «μερτσεντέ» του ο παιχταράς:

jerome boateng τροχαιο jerome boateng τροχαιο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This