Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Απόσυρση της αίτησης Αθανασίου, νέος Οικονομικός Εισαγγελέας ο Νίκος Μπαρδάκης

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου επέλεξε τον εισαγγελέα Εφετών και μέχρι πρότινος αναπληρωτή Οικονομικό Εισαγγελέα, Νίκο Μπαρδάκη, ως τον νέο Οικονομικό Εισαγγελέα.

Η προαγωγή της Μαριάννας Ψαρουδάκη, σε αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου άφησε κενή τη θέση για την οποία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Αθανασίου, ο οποίος μάλιστα προ τετραετίας την κατείχε.

Όμως, απέσυρε την αίτηση του, καθώς «κόπηκε» στον πρώτο γύρο, όταν ο εισηγητής στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ουσιαστικά τον παρέκαμψε, ζητώντας χρόνο για να εξετάσει κι άλλους υποψηφίους.

Ο νέος, πλέον, Οικονομικός Εισαγγελέας, κ. Μπαρδάκης, γνωρίζει τις υποθέσεις της Υπηρεσίας, αφού βρισκόταν στη θέση του αναπληρωτή τον τελευταίο χρόνο διαδεχόμενος την Βασιλική Κρίνα.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ