9-7-2020

Κεραυνοί Τσοβόλα: «Η Κυβέρνηση έβαλε και τον Πέτσα για να παρέμβει στο έργο της Προανακριτικής»

Ο Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα, συνήγοροι υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου επιτέθηκαν στην κυβέρνηση και την ηγεσία της ΝΔ με κατηγορίες για «άθλιες μεθοδεύσεις», για τις οποίες, όπως ανέφεραν, «επιστράτευσαν ακόμα και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να παρέμβει παρανόμως με δηλώσεις στο έργο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής».

Οι δύο συνήγοροι του κ.Παπαγγελποπουλου μίλησαν με σκληρή γλώσσα και έκαναν λόγο για «κατασκευασμένο βρώμικο υλικό» μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, με το οποίο η ΝΔ θέλησε «να καλύψει τους φίλους μάρτυρες της Νέας Δημοκρατίας και τους πραγματικούς ενόχους του σκανδάλου NOVARTIS».

Τονίστηκε ακόμη ότι η πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής «εφαρμόζει μεθόδους εκτάκτων στρατοδικείων της μετεμφυλιακής περιόδου, γιατί ενώ διανέμει καθημερινά έγγραφα εκατοντάδων σελίδων δεν δίνει καμμιά προθεσμία για να μελετηθούν και να υπάρξει αντίκρουση».

«Τώρα πλέον αποκαλύπτονται πλήρως οι πραγματικοί ένοχοι του σκανδάλου NOVARTIS και οι ηθικοί αυτουργοί της σκευωρίας που κατασκευάστηκε σε βάρος του Δημ. Παπαγγελόπουλου», σχολιάζει ο Δημήτρης Τσοβόλας και αναφερόμενος στην παρέμβαση Πέτσα, την οποία χαρακτήρισε «παράνομη», εξαπέλυσε… ρουκέτες κατά της Κυβέρνησης: «Αποκαλύπτεται πανηγυρικά ότι η ηγεσία της ΝΔ και της Κυβέρνησης κρύβεται πίσω από όλες τις άθλιες μεθοδεύσεις, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και κάθε θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ