10-8-2020

Θα παρέμβει επιτέλους η δικαιοσύνη για το ομολογημένο παραδικαστικό μεταξύ αλλοδαπού επιχειρηματία και τέως στέλεχος της κυβέρνησης;

Η υποκλοπή της συζήτησης του Νίκου Παππά με τον αλλοδαπό επιχειρηματία κ. Μιωνή, αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός τερατώδους παραδικαστικού κυκλώματος που το ομολογεί ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Το γεγονός ότι ο κύριος Γιώργος Βασιλειάδης τέως γενικός γραμματέας κατά της διαφθοράς δεν έχει βγει ακόμα να διαψεύσει στο ελάχιστο αυτά που ισχυρίζεται επιχειρηματίας, υποχρεώνουν πλέον την δικαιοσύνη να παρέμβει. Και ήδη η καθυστέρηση αυτή είναι απολύτως αδικαιολόγητη και ύποπτη.

Από την συνομιλία λοιπόν προκύπτει ότι ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με τον τέως γενικό γραμματέα κατά της διαφθοράς για δικαστική υπόθεση που τον αφορούσε. Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται μάλιστα ότι ο τέως γενικός γραμματέας κατά της διαφθοράς των ενημέρωνε ακόμα και για το προφίλ των εισαγγελέων που χειρίζονταν υπόθεσης του.

Έχουμε μάλιστα τον πρωτοφανή ισχυρισμό ότι ο τέως γενικός γραμματέας κατά της διαφθοράς προσπαθούσε να μάθει τα ονόματα αμερικανών λειτουργών της δικαιοσύνης και αμερικανού διπλωμάτη, οι οποίοι διερευνούσαν τον επιχειρηματία σε ελληνικό έδαφος!

Όλα αυτά μάλιστα διαδραματίζονται σε βάρος του τότε αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελοπούλου, σε βάρος της ελληνικής δικαιοσύνης, ακόμα και σε βάρος συμμάχου χώρας!

Το γεγονός ότι η κραυγαλέα αυτή υπόθεση δεν έχει απασχολήσει ουδόλως την κυβέρνηση, η οποία κατά τα άλλα δέχεται ως αληθή αυτά που καταθέτει ο επιχειρηματίας, προκαλεί αποτροπιασμό στους πολίτες. Η δικαιοσύνη λοιπόν πρέπει να παρέμβει αυτεπάγγελτα, αλλιώς θα στιγματιστεί ως κυβερνητικό όργανο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ