Καταδικαστικές αποφάσεις για Έλληνα και αλλοδαπό που τους τσάκωσαν να αυνανίζονται σε… κοινή θέα!

Must Read

Με το ίδιο νόμισμα για την ίδια πράξη πλήρωσε η ελληνική Δικαιοσύνη έναν ιδιωτικό υπάλληλο και έναν σοβατζή, οι οποίοι είχαν τη «φαεινή» ιδέα να… αυνανιστούν σε κοινή θέα! 

Ξεχωριστές οι περιπτώσεις, αλλά το αδίκημα το ίδιο (δημόσιος αυνανισμός), με το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, να δικάζει και να καταδικάζει τους δύο κατηγορούμενους.

Στην πρώτη περίπτωση, ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατά συρροή, κρίθηκε ένας 53χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος αυνανιζόταν μπροστά σε αθλήτριες ηλικίας από 9 μέχρι 17 ετών του κολυμβητικού ομίλου Ιωαννίνων, σε πισίνα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Στη δεύτερη περίπτωση, καταδικασθείς είναι ένας σοβατζής που ζει και εργάζεται στη Γερμανία, ο οποίος αυνανίστηκε μπροστά σε δύο κοπέλες που έπιναν τον καφέ τους στην πλατεία Χρηματιστηρίου!

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο πρώτος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών, με τριετή αναστολή, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού. Στο δικαστήριο δεν προσήλθε, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, ενώ ο αδερφός που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, υποστήριξε ότι ο 53χρονος μετά το επίδικο περιστατικό, ξεκίνησε θεραπευτικές συνεδρίες με ψυχολόγο. «Μας είπε ότι προηγουμένως είχε πιει και δεν είχε συναίσθηση. Στο παρελθόν δεν είχε κάνει κάτι ανάλογο για να μας προβληματίσει», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι, σύμφωνα με την κατάθεση της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έλαβε χώρα το απεχθές περιστατικό, το προσωπικό εγκλώβισε τον 53χρονο στον 7ο όροφο του κτιρίου, που, από τη στιγμή που έγινε αντιληπτός, προσπάθησε να διαφύγει. 

Όσον αφορά τον δεύτερο, σύμφωνα με δημοσίευμα της gazzetta.gr το Αυτόφωρο Μονομελές του επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με τριετή αναστολή, επίσης για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επί 20 λεπτά

«Στις 7 το πρωί ήμουν για καφέ με μια φίλη. Αυτός βρισκόταν σε είσοδο πολυκατοικίας και μας κοιτούσε. Κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται, επί 20 λεπτά. Καλέσαμε την αστυνομία», κατέθεσε η μάρτυρας.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος είπε: «Εκείνο το πρωί ήμουν χάλια από το ξενύχτι. Ούτε θυμάμαι ότι έγιναν αυτά, είχα πιει πολύ. Είμαι σε διακοπές, διαμένω μόνιμα στη Γερμανία. Έμεινα άναυδος όταν μου το είπαν. Ήταν υπερβολικό το μεθύσι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This