Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Καταδικαστικές αποφάσεις για Έλληνα και αλλοδαπό που τους τσάκωσαν να αυνανίζονται σε… κοινή θέα!

Με το ίδιο νόμισμα για την ίδια πράξη πλήρωσε η ελληνική Δικαιοσύνη έναν ιδιωτικό υπάλληλο και έναν σοβατζή, οι οποίοι είχαν τη «φαεινή» ιδέα να… αυνανιστούν σε κοινή θέα! 

Ξεχωριστές οι περιπτώσεις, αλλά το αδίκημα το ίδιο (δημόσιος αυνανισμός), με το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, να δικάζει και να καταδικάζει τους δύο κατηγορούμενους.

Στην πρώτη περίπτωση, ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατά συρροή, κρίθηκε ένας 53χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος αυνανιζόταν μπροστά σε αθλήτριες ηλικίας από 9 μέχρι 17 ετών του κολυμβητικού ομίλου Ιωαννίνων, σε πισίνα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Στη δεύτερη περίπτωση, καταδικασθείς είναι ένας σοβατζής που ζει και εργάζεται στη Γερμανία, ο οποίος αυνανίστηκε μπροστά σε δύο κοπέλες που έπιναν τον καφέ τους στην πλατεία Χρηματιστηρίου!

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο πρώτος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών, με τριετή αναστολή, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού. Στο δικαστήριο δεν προσήλθε, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, ενώ ο αδερφός που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, υποστήριξε ότι ο 53χρονος μετά το επίδικο περιστατικό, ξεκίνησε θεραπευτικές συνεδρίες με ψυχολόγο. «Μας είπε ότι προηγουμένως είχε πιει και δεν είχε συναίσθηση. Στο παρελθόν δεν είχε κάνει κάτι ανάλογο για να μας προβληματίσει», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι, σύμφωνα με την κατάθεση της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έλαβε χώρα το απεχθές περιστατικό, το προσωπικό εγκλώβισε τον 53χρονο στον 7ο όροφο του κτιρίου, που, από τη στιγμή που έγινε αντιληπτός, προσπάθησε να διαφύγει. 

Όσον αφορά τον δεύτερο, σύμφωνα με δημοσίευμα της gazzetta.gr το Αυτόφωρο Μονομελές του επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με τριετή αναστολή, επίσης για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επί 20 λεπτά

«Στις 7 το πρωί ήμουν για καφέ με μια φίλη. Αυτός βρισκόταν σε είσοδο πολυκατοικίας και μας κοιτούσε. Κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται, επί 20 λεπτά. Καλέσαμε την αστυνομία», κατέθεσε η μάρτυρας.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος είπε: «Εκείνο το πρωί ήμουν χάλια από το ξενύχτι. Ούτε θυμάμαι ότι έγιναν αυτά, είχα πιει πολύ. Είμαι σε διακοπές, διαμένω μόνιμα στη Γερμανία. Έμεινα άναυδος όταν μου το είπαν. Ήταν υπερβολικό το μεθύσι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ