Ομολογία σοκ του 27χρονου – Ο τριπλός βιασμός και το κομμένο αυτί

Must Read

Με απόλυτη ψυχραιμία ο 27χρονος δολοφόνος, Γιάννης Παρασκάκης διηγείται όλες τις λεπτομέρειες στην Ασφάλεια Χανίων, για το πώς βασάνισε και σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο. Αν και αρχικά δήλωσε άγνοια πέφτοντας έτσι σε αντιφάσεις, στην συνέχεια παραδέχτηκε την ενοχή του. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς:

 «Την είδα γύρω στις 3 το μεσημέρι να τρέχει φορώντας αθλητική φόρμα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στον δρόμο. […]Την αιφνιδίασα χτυπώντας την με το αμάξι. Ήθελα να την ακινητοποιήσω. Όταν έπεσε στο έδαφος ματωμένη, γύρισε και με κοίταξε. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Έβαλα όπισθεν και οι τροχοί του αυτοκινήτου πέρασαν από πάνω της. Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε από τον πόνο» ανέφερε με κυνικό τρόπο ο 27χρονος.

Ο δράστης έπειτα μετέφερε την άτυχη Βιολόγο στην σπηλιά με το αυτοκίνητο του για να συνεχίσει την αποτρόπαιη δράση του. «Έβγαλα το κάλυμμα και το έστρωσα στο πορτμπαγκάζ για να μη μείνουν αίματα[…] Ήταν ζωντανή και πάλευε…»

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας αν και βαρύτατα τραυματισμένη η Αμερικανίδα προσπάθησε να αντισταθεί. «Αντιδρούσε αλλά την κρατούσα γερά. Σχεδόν παλεύαμε και της έσφιγγα τον λαιμό για να την ακινητοποιήσω. Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές».

Ο Παρασκάκης προσπάθησε να σβήσει τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τον ενοχοποιήσουν. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους αστυνομικούς η πρώτη του κίνηση ήταν να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία του εγκλήματος από το αυτοκίνητό του.

«Μετάνιωσα ζητάω συγγνώμη από όλους. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι έκανα. Ξέρω ότι το τίμημα που θα πληρώσω είναι ακριβό», δήλωσε στην εφημερίδα μέσω του δικηγόρου του ο Παρασκάκης. Η ανακρίτρια διέταξε τη φυλάκιση του, ενώ ο δικηγόρος του 27χρονου ζητά, να πραγματοποιηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This