Τρίτη 15/6/2021

Kαταδίκη και ποινή 5.000 ευρώ για τη γυναίκα που πέταξε σκύλο από το μπαλκόνι

Ο δυνατός γδούπος και το κλάμα ενός σκύλου που βρέθηκε στο κενό τάραξαν γειτονιά στο κέντρο της Κατερίνης πριν λίγες ημέρες. 

Μια γυναίκα που όπως κατήγγειλαν οι γείτονές της, έριξε από το μπαλκόνι της έναν αδέσποτο σκύλο τον οποίο φαίνεται να φιλοξενούσε στο σπίτι της τις τελευταίες ημέρες. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία η οποία φρόντισε το άτυχο ζώο να λάβει άμεσα τις πρώτες βοήθειες και κτηνιατρική φροντίδα. 

Η γυναίκα συνελήφθη και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνη με ποινή φυλάκισης τρία χρόνια με αναστολή και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τα πάντα και ισχυρίστηκε ότι είχε ρίξει νερό στον σκύλο, όμως η μαρτυρία μιας γυναίκας που ανέφερε ότι άκουσε φασαρία και στη συνέχεια την είδε να ρίχνει το άτυχο ζώο, οδήγησε τελικά στην καταδίκη της.

Σύμφωνα με το zooso.gr, στη δίκη κατέθεσε και ο Άρης Δημητρίου, ο υπεύθυνος του συνεργείου περισυλλογής αδέσποτων του Δήμου Κατερίνης, ο οποίος ανέφερε όλα όσα του είπαν ότι είδαν οι μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ