Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης αθλήτριας

Ο ίδιος υποστηρίζει πως εξακολουθεί να την αγαπάει και ότι σκοπός της σχέσης τους ήταν ο γάμος

Must Read

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος πρώην προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό της -τότε- 11χρονης αθλήτριας, μετά την απολογία του, η οποία διήρκεσε περί τις τέσσερις ώρες!     

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να ανέφερε στην ανακρίτρια πως είχε σχέση με την ανήλικη αθλήτρια, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, περιστατικά που έχει αναφέρει εκείνη στην κατάθεσή της στις Αρχές, πήρε το δρόμο για τις φυλακές, αμέσως μετά την απολογία του. «Προφυλακίστε με, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια», φέρεται να υποστήριξε ο πρώην προπονητής, αναφέροντας ακόμη, κατά τις πληροφορίες, στην ανακρίτρια ότι αγαπάει τη νεαρή γυναίκα και πως σκοπός της σχέσης τους ήταν ο γάμος!

Δείτε επίσης: Σοκάρει η τότε 11χρονη αθλήτρια: «Βιασμός! Αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν» (video)

Αποφασισμένος να την παντρευτεί μόλις βγει

Η απολογία του πρώην προπονητή, διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και, κατά τη διάρκειά της, ο 38χρονος κατηγορούμενος κλήθηκε να απαντήσει για σειρά κακουργηματικών πράξεων, για τις οποίες διώκεται. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να τοποθετεί τα γεγονότα χρονικά ένα χρόνο αργότερα και να επιμένει ότι δεν υπήρχε καμία βία, αλλά συναίνεση. «Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ», φέρεται να είπε ακόμη στην ανακρίτρια ο πρώην προπονητής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This