Τετάρτη 28/7/2021

Αναφορά στον Άρειο Πάγο για τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ 

Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση λένε νοσοκομειακοί γιατροί

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν νοσοκομειακοί γιατροί της ΟΕΝΓΕ για τους ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε απλές κλίνες και όχι σε ΜΕΘ, λόγω των ελλείψεων σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

«Επισημαίνεται στο έγγραφο πως τόσο για την παραμονή σε καθημερινή βάση δεκάδων βαρέως πασχόντων διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ σε κοινούς θαλάμους και σε πρόχειρους αναπνευστήρες όσο και για τη στελέχωση πτερύγων νοσηλείας ασθενών πασχόντων από COVID με γιατρούς άσχετων ειδικοτήτων, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση είναι αυτή που επιλέγει να νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένοι ασθενείς, η κυβέρνηση είναι αυτή που επιλέγει να περιθάλπουν γιατροί άσχετων ειδικοτήτων τους ασθενείς πάσχοντες από COVID. Οι Νοσοκομειακοί γιατροί καμία τέτοια επιλογή δεν κάνουν» καταθέτουν στην αναφορά τους οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ