Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα δίωξη για βιασμό και τρίτου άνδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις

Must Read

Νέα ποινική δίωξη για το βιασμό και τρίτου άνδρα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη-ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη. Η δίωξη ασκήθηκε μετά από μήνυση και προανάκριση που διενεργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Αφορά υπόθεση βιασμού στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στο Μεταξουργείο, το 2018.

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρουν οι περιγραφές της τρίτης μήνυσης για βιασμό – Τι απαντά ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης που έδωσε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος, αρνείται και την τρίτη κατά σειρά μήνυση για βιασμό. Υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τον μηνυτή και ζητά κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαζί του.

Μετά την απαγγελία της νέας ποινικής δίωξης, η νέα δικογραφία θα διαβιβαστεί στην 19η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών Παρασκευή Μπότση η οποία χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση βιασμών κατά συρροή, με βάση τις δύο προηγούμενες μηνύσεις σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ας σημειωθεί πως στα χέρια της 19ης Ανακρίτριας Παρασκευής Μπότση που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη, βρίσκεται και τέταρτη καταγγελία από 24χρονο άνδρα, ο οποίο φέρεται να έχει βιαστεί από τον σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν 17 ετών.

Ήδη ο 24χρονος έχει καταθέσει στην ανακρίτρια η οποία αναμένεται να ζητήσει από την εισαγγελική αρχή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για τη νέα-τέταρτη κατά σειρά- υπόθεση βιασμού.

Πάντως, η ανάκριση έχει «παγώσει» μετά την αίτηση εξαίρεσης που έχει υποβάλει εναντίον της ανακρίτριας ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This