Ψάχνουν τον διοργανωτή του πάρτι στο ΑΠΘ με παρέμβαση εισαγγελέα (video)

Μουσική αλκοόλ και κανένα μέτρο προστασίας στο πάρτι του ΑΠΘ

Must Read

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διοργανώθηκε υπαίθριο πάρτι στην πλατεία Χημείου, με τους συμμετέχοντες να διασκεδάζουν με μουσική, αλκοόλ και χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας.  

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια.

Οι αρχές θα ξεκινήσουν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν τον ή τους διοργανωτές του πάρτι οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This