Ο συκοφάντης Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος καταδικάστηκε εκ νέου

Άλλη μία καταδίκη για τον διευθυντή του ομίλου Μαρινάκη

Must Read

Ως συκοφάντης καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο υπεύθυνος σε ιντερνετικά μέσα ενημέρωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, για ανάρτηση του σε βάρος του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Λ. Χαραλαμπόπουλος ο οποίος είχε καταθέσει ακόμα και ως μάρτυρας της πλευράς Μαρινάκη στα… απόνερα της υπόθεσης των 2,1 τόνων ηρωίνης που μετέφερε το «Noor 1», υποχρεώνεται να καταβάλει αποζημίωση 10.000 ευρώ στο Δημήτρη Μελισσανίδη για δημοσίευμα στην αθλητική ιστοσελίδα 10.gr.

Μάλιστα με την απόφαση του το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον υποχρεώνει να δημοσιεύσει στο site στην ίδια θέση με το συκοφαντικό δημοσίευμα, περίληψη της δικαστικής απόφασης.

Η υπόθεση αφορά συκοφαντικό δημοσίευμα στις 15-5-2018 στο αθλητικό site όπου είναι υπεύθυνος ο Λ. Χαραλαμπόπουλος, το οποίο δυσφημούσε τον «Τίγρη» του Eλληνικού Ποδοσφαίρου.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ότι το δημοσίευμα αναρτήθηκε «προκειμένου να πλήξει έντονα την προσωπικότητα του Δημητρίου Μελισσανίδη του Γεωργίου, επεδίωξε να δημιουργήσει στους αναγνώστες της ιστοσελίδας του την ψευδή εντύπωση ότι ο Δημήτριος Μελισσανίδης του Γεωργίου συστηματικά μετέρχεται ανέντιμες μεθόδους μαφιόζικων απειλών κατά την άσκηση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Για το λόγο αυτό αναγνωρίστηκε ότι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας Ελευθέριος Χαραλαμπόπουλος του Αθανασίου υποχρεούται να καταβάλει στον Δημήτριο Μελισσανίδη του Γεωργίου χρηματική ικανοποίηση ηθικής βλάβης, λόγω προσβολής προσωπικότητας και αδικοπραξίας που τέλεσε σε βάρος του, με την ανάρτηση του ως άνω δημοσιεύματος».

Εκτός από την καταβολή των 10.000 ευρώ ο Λ. Χαραλαμπόπουλος καταδικάζεται και σε καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων του ενάγοντα.

Ο δημοσιογράφος κατέθεσε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης, αλλά την έχασε.
Τώρα καλείται να δημοσιεύσει την παραπάνω περίληψη της δικαστικής απόφασης, ανασκευάζοντας τα όσα συκοφαντικά είχε προσάψει στον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This