Τετάρτη 28/7/2021

Ο Μένιος Φουρθιώτης στέλνει εξώδικα από το κελί της φυλακής

Ο προφυλακισμένος παρουσιαστής στρέφεται κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Συνεχίζει να στέλνει εξώδικα ο προφυλακισμένος με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και συμμορία Μένιος Φουρθιώτης!

Η γνωστή τηλεπερσόνα που εκθείασε τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου και την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου μέσα από τις φυλακές, κηρύσσει «πόλεμο» στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο ο οποίος μίλησε για τη μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ εμφανίστηκε ευχαριστημένος αποφασίστηκε με την κρίση των γιατρών που δεν επέτρεψαν την εισαγωγή του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο και είχε αναφέρει ότι «συνήθως οι διάσημοι ζητούν αρκετά προνόμια που δεν θα έπρεπε να έχουν» ενώ είχε τονίσει ότι «το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο».

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε στραφεί εναντίον του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και τελικά απέστειλε εξώδικο μέσω του δικηγόρου του κάνοντας λόγο για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων αλλά και για συκοφαντική δυσφήμιση – εξύβριση:

«Ανεξαρτήτως της ποινικά κολάσιμης, βάναυσης και απαράδεκτης παραβίασης των προσωπικών μου δεδομένων η οποία έχει τελεστεί, δια των ως άνω δημοσιευμάτων, επιχειρείται η διαπόμπευσή μου» αναφέρει στο εξώδικο ο παρουσιαστής και απαιτεί από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να του ζητήσει συγγνώμη:

«Σας καλώ εντός προθεσμίας δέκα ημερών (…) να προβείτε σε ολοσχερή αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής μου, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη από το πρόσωπό μου και δημοσιεύοντας, ταυτόχρονα, τα αληθή και πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα ολόκληρο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης μου.

Σας καλώ, επίσης, όπως απέχετε στο εξής να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και δη σε θέματα που άπτονται της υγείας μου. Σε διαφορετική περίπτωση σας καθιστώ γνωστό ότι θα προσφύγω άμεσα στην αστική και ποινική διαδικασία» αναφέρει η τηλεπερσόνα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ