Ο Μένιος Φουρθιώτης στέλνει εξώδικα από το κελί της φυλακής

Ο προφυλακισμένος παρουσιαστής στρέφεται κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Must Read

Συνεχίζει να στέλνει εξώδικα ο προφυλακισμένος με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και συμμορία Μένιος Φουρθιώτης!

Η γνωστή τηλεπερσόνα που εκθείασε τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου και την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου μέσα από τις φυλακές, κηρύσσει «πόλεμο» στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο ο οποίος μίλησε για τη μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ εμφανίστηκε ευχαριστημένος αποφασίστηκε με την κρίση των γιατρών που δεν επέτρεψαν την εισαγωγή του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο και είχε αναφέρει ότι «συνήθως οι διάσημοι ζητούν αρκετά προνόμια που δεν θα έπρεπε να έχουν» ενώ είχε τονίσει ότι «το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο».

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε στραφεί εναντίον του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και τελικά απέστειλε εξώδικο μέσω του δικηγόρου του κάνοντας λόγο για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων αλλά και για συκοφαντική δυσφήμιση – εξύβριση:

«Ανεξαρτήτως της ποινικά κολάσιμης, βάναυσης και απαράδεκτης παραβίασης των προσωπικών μου δεδομένων η οποία έχει τελεστεί, δια των ως άνω δημοσιευμάτων, επιχειρείται η διαπόμπευσή μου» αναφέρει στο εξώδικο ο παρουσιαστής και απαιτεί από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να του ζητήσει συγγνώμη:

«Σας καλώ εντός προθεσμίας δέκα ημερών (…) να προβείτε σε ολοσχερή αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής μου, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη από το πρόσωπό μου και δημοσιεύοντας, ταυτόχρονα, τα αληθή και πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα ολόκληρο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης μου.

Σας καλώ, επίσης, όπως απέχετε στο εξής να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και δη σε θέματα που άπτονται της υγείας μου. Σε διαφορετική περίπτωση σας καθιστώ γνωστό ότι θα προσφύγω άμεσα στην αστική και ποινική διαδικασία» αναφέρει η τηλεπερσόνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This