Τετάρτη 28/7/2021

Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης αντιμέτωποι με τις ποινές του ΣΕΗ

Συνεδριάζει το Πειθαρχικό του ΣΕΗ

Συνεδριάζει σήμερα το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για τις ποινές που θα επιβληθούν στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη μετά τις καταγγελίες που προκάλεσαν «σεισμό» στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Με πρόεδρο τον Πασχάλη Τσαρούχα το Πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ συνεδριάζει και οι αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων, τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό οι Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη.

Τρεις από τις καταγγελίες αφορούν ιδιαίτερα σοβαρά περιστατικά τα οποία έχουν φέρει αντιμέτωπο τον Φιλιππίδη με ποινική δίωξη σε βάρος του για βιασμό και απόπειρα βιασμού. Μάλιστα ο κύκλος των καταθέσεων των μαρτύρων έχει κλείσει και το επόμενο διάστημα ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

Όσον αφορά τις καταγγελίες σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη για σεξουαλική παρενόχληση, η μία περίπτωση που ήταν πιο σοβαρή και αφορούσε απόπειρα βιασμού είχε σημειωθεί πριν από 18 χρόνια με αποτέλεσμα να έχει παραγραφεί.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ