Μαραθώνια η απολογία του Αναγνωστόπουλου – «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή» δήλωσε με υπεροψία

Must Read

Δεν δείχνει ούτε ίχνος μεταμέλειας – Τώρα ο γυναικοκτόνος προσπαθεί να «χτίσει» προφίλ «καλού πατέρα» προτάσσοντας διαρκώς το μέλλον του παιδιού

Με παγερή ψυχραιμία και χωρίς να έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας για την στυγερή δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή, κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας.

Η απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν ξεκίνησε το μεσημέρι στην Ευελπίδων και αναμένεται να κρατήσει πολλές ώρες. Παρά το γεγονός ότι έξω από τα δικαστήρια είχε μαζευτεί οργισμένος κόσμος ο οποίος φώναζε «δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή», ο 33χρονος πιλότος περπατούσε με έχοντας ψηλά το κεφάλι. Με ψυχρό βλέμμα κοίταξε ακόμα μια φορά τους φωτογραφικούς φακούς και τις κάμερες.

https://www.youtube.com/watch?v=8PhTeKpDvm8

Μάλιστα, ο γυναικοκτόνος φέρεται να ξύπνησε με καλή διάθεση το πρωί της Τρίτης και σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Ο 33χρονος αναμένεται να προτάξει το μέλλον του παιδιού του για το οποίο μάλιστα και προσπάθησε να δικαιολογήσει το θέατρο που έπαιξε για πάνω από έναν μήνα, αναζητώντας τους δολοφόνους της 20χρονης συζύγου του. Μάλιστα έχει ήδη ζητήσει την συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας από τις δύο οικογένειες, ενώ όπως αναφέρει όταν βγει από την φυλακή απ’ όπου δικαιούται να βλέπει το παιδί του, θα διεκδικήσει να πάρει την επιμέλειά του.

Ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα προσκομίσει πρόσθετες λεπτομέρειες και στοιχεία που δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς ο εντολέας του: «Αυτά τα στοιχεία θα φωτίσουν τις συνθήκες του εγκλήματος και θα εμπλουτίσουν την προανακριτή του κατάθεση». Ο Αναγνωστόπουλος αναμένεται να ισχυριστεί ότι πρόκειται για ένα έγκλημα εν βρασμώ ψυχής χωρίς προσχεδιασμό. Δηλαδή ότι δεν υπήρχε κανένα κίνητρο για να την σκοτώσει και ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο.

Επιπλέον, ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα αλλάξει την τελευταία του κατάθεση, κατά την οποία ομολόγησε ότι σκότωσε την γυναίκα του και πώς όταν ανέβηκε στη σοφίτα όπου βρισκόταν η Καρολάιν, εκείνη δεν κοιμόταν: «Η Καρολάιν δεν κοιμόταν, αυτό που αναφέρεται δεν το δεχόμαστε. Άλλα πράγματα έχει καταθέσει ο 33χρονος και άλλα λέει η ιατροδικαστική έκθεση. Υπάρχουν στοιχεία που θα προσθέσουμε σε επίπεδο ανακριτικής αρχής που θα εμπλουτίσουν τα δεδομένα», λέει ο δικηγόρος του.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν την απολογία του, ανακοινώθηκε η παραίτηση του δικηγόρου του Βασίλη Σπύρου: «Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία» δήλωσε ο κ. Σπύρου, ενώ ο Παπαϊωαννίδης υποστήριξε ότι ήταν απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This