Στον ίδιο θάλαμο με τον Λιγνάδη μπήκε ο Πέτρος Φιλιππίδης – Τους χωρίζει ένα κρεβάτι

Τι είπε στον διευθυντή των φυλακών

Must Read

Θα ξυπνάει και θα κοιμάται στον ίδιο θάλαμο με τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη ο Πέτρος Φιλιππίδης!

Ο πάλαι ποτέ αγαπητός ηθοποιός μετά την περίοδο της απομόνωσης που ορίζεται για την αναχαίτιση της πανδημίας στα καταστήματα κράτησης, μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των Φυλακών της Τρίπολης, εκεί όπου βρίσκεται και ο συνάδελφός του Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση. 

Φιλιππίδης φυλακές

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος κατέρρευσε όταν άκουσε ότι προφυλακίζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από καταγγελίες από γυναίκες συναδέλφους του, θα μένει πλέον στον ίδιο θάλαμο με τον Λιγνάδη και μαζί με ακόμα 18 κρατούμενους που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, μαστροπεία και βιασμούς ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μόνο ένα κρεβάτι θα χωρίζει τις πασίγνωστες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου που βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. 

Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης

Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές, ο Φιλιππίδης ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, κάτι το οποίο φέρεται να έχει ήδη πει στον διευθυντή των φυλακών, ωστόσο στην περίπτωση που η αίτηση του απορριφθεί, ο ίδιος φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης καθώς θεωρεί ότι το περιβάλλον είναι καλό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This