«Το παιδί μου ρε!» – Ξέσπασε ο πατέρας του 20χρονου θύματος – Στη φυλακή ο 21χρονος δολοφόνος (video)

Ραγίζει καρδιές το ξέσπασμα του χαροκαμένου πατέρα

Must Read

Ομόφωνα προφυλακιστέος κρίθηκε ο 21χρονος δράστης που σκότωσε με μαχαιριές τον 20χρονο φίλο του στην Άνω Καμήλα Σερρών.

Νωρίτερα ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Σύμφωνα με το infonews24.gr, ο πατέρας του 20χρονου θύματος ο οποίος βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια, ξέσπασε μόλις είδε τον δολοφόνο του παιδιού του. «Αλήτη! Το παιδί μου ρε!» φώναζε ο χαροκαμένος πατέρας ενώ όσοι βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και να τον ηρεμήσουν. 

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος δράστης μαχαίρωσε τον 20χρονο φίλο του από το Μητρούσι Σερρών στην πλατεία του χωριού επειδή εκείνος είχε συνάψει σχέση με την πρώην κοπέλα του.

Οι δύο νεαροί ξεκίνησαν να λογομαχούν με αποτέλεσμα ο δράστης να βγάλει ένα μεγάλο μαχαίρι και επιτεθεί στον φίλο του προκαλώντας του βαθιά τραύματα στη θωρακική χώρα. Ο 20χρονος άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία, πεσμένος στο οδόστρωμα.

Την ίδια στιγμή προκαλεί σοκ το γεγονός ότι ο δράστης είχε ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φαίνεται να κρατάει ένα μαχαίρι. Μάλιστα έγραφε χαρακτηριστικά «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This